Setari Cookie-uri

Evoluție și eliberare, cuvintele cheie pentru săptămâna 19-25 NOIEMBRIE 2018

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

foto interior si prima pagina: conrado, Shutterstock

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este EVOLUȚIE.

Nu poți șterge trecutul dar îl poți folosi în mod constructiv pentru a-ți rescrie viitorul .

Este inutil să ai regrete sau remușcări legate de ceea ce s-a întâmplat în trecutul tău. Este mai productiv pentru tine să privești ceea ce a fost ca pe o experiență din care să tragi învățăminte, să afli mai multe despre tine și să îți dai ocazia să evoluezi. Un semn de evoluție spirituală este faptul că încetezi să judeci - pe tine și pe alșii și să iei lucrurile în mod personal.

Citește și:

Să evoluezi, înseamnă de fapt, să redevii autentică și liberă, să îți redeschizi inima către iubirea necondiționată existentă deja acolo, compasiune, toleranță, blândețe, bunătate.

Foloseșe așadar prima parte a săptămânii pentru a trece în revistă cele mai importante lecții pe care le-ai învățat în 2018 pe care să le pui de îndată în aplicare. Îți recomand chiar să ții un jurnal de evoluție personală.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este ELIBERARE.

Permite-ți să eliberezi și să te detașezi de ceea ce nu îți mai servește.

Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului. Este momentul în care începem să ne verificăm lista de to-do pentru 2018 pentru a vedea cât anume am bifat și ce anume ne-a mai rămas de făcut. Poate că unele dintre dorințele pe care ni le-am pus la începutul anului nu se mai potrivesc cu tine cea de acum. Tocmai de aceea, alocă-ți timp pentru a sta de vorbă cu tine și a vedea ce anume este cazul să lași în urmă. Poate fi vorba de haine, obiecte, persoane, relații, joburi, locuințe, comportamente, obiceiuri, ba poate chiar o țară. In adâncul sufletului tău, știi ce anume merită păstrat și ce nu, ce anume te ajută să progresezi și ce anume te ține pe loc. Ia un pix și o foaie de hârtie și treci la curățenie!

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.