Setari Cookie-uri

Ce înseamnă să iubești cu adevărat?

Pentru toate persoanele care nu pot rosti aceste două cuvinte magice. Este important să le spuneți doar atunci când simțiți că trebuie spuse. Nu grăbiți lucrurile. Permiteți-i inimii să vorbească în locul vostru.

Mi s-a făcut pielea de găină

Pentru toate persoanele care nu pot rosti aceste două cuvinte magice. Este important să le spuneți doar atunci când simțiți că trebuie spuse. Nu grăbiți lucrurile. Permiteți-i inimii să vorbească în locul vostru.

foto interior si prima pagina: oneinchpunch, Shutterstock

Ce înseamnă să iubești cu adevărat?

A iubi cu adevărat înseamnă că te accept așa cum ești tu și nu îmi doresc să schimb ceva la tine. Înseamnă că te iubesc cu calități, dar mai ales cu defecte. Cu zâmbete, dar mai ales cu lacrimi în ochi. În momentele fericite, dar mai ales în cele pline de durere.

A iubi cu adevărat înseamnă că nu caut perfecțiunea pentru că nici tu nu o cauți la tine.

A iubi cu adevărat înseamnă că te voi iubi și voi sta lângă tine chiar și în cele mai dificile situații. Că te voi ține de mână și îți voi fi stâncă așa cum ai fost și tu până acum pentru mine. Că te voi ridica de la pământ atunci când nu vei mai găsi puterea de a merge mai departe. Că îți voi mângâia fruntea încruntată și te voi privi în ochii triști și îți voi spune că îți voi fi întotdeauna alături.

Citește și:

A iubi cu adevărat înseamnă că te iubesc și mai mult când nu mai poți vedea luminița de la capătul tunelului. Că mă lipesc de sufletul tău în timpul furtunilor pentru ca fulgerele dureroase să nu îți mai rănească inima deja sensibilă și plină de durere. Că te privesc și știu ce simți fără să spui un cuvânt.

A iubi cu adevărat înseamnă că îți știu cele mai profunde secrete și nu te judec pentru ele, cerându-ți în schimb doar să nu mă judeci nici tu pentru secretele mele. Înseamnă că îmi pasă suficient încât să nu te las să pleci. Înseamnă să mă gândesc la tine zi și noapte, să te visez, să îmi doresc să îți fiu partener în această viață plină de urcușuri și coborâșuri.

Citește și:

A iubi cu adevărat înseamnă că atunci când nu mai vezi eu să fiu ochii tăi. Când tu ești întuneric, eu să fiu lumină.

Să renunț la mine și să fiu colacul tău de salvare pentru că știu că și tu ai face același lucru pentru mine. Să fiu puternică atunci când tu ești firav, să zâmbesc atunci când plângi, să îți dau o mie de motive pentru care să lupți pentru a îți salva sufletul.

„Oricât de dureroase ar fi experienţele iubirii, pătrunde în iubire fără să eziţi, pentru că, dacă o eviţi - aşa cum face majoritatea oamenilor -, vei rămâne blocat în ego. Atunci viaţa nu îţi va mai fi un pelerinaj, nu va mai fi un râu care curge spre ocean, ci va deveni o mlaştină.” - Osho

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.