Setari Cookie-uri

23 noiembrie: Lună Plină în Gemeni. Deschide-ți inima și vei vedea miracolele din jurul tău

Pe 23 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni, ceea ce înseamnă că este posibil să ne simțim puțin tensionați sau neliniștiți în ceea ce privește viitorul. De asemenea este posibil să simțim schimbări importante, care ne vor ajuta să înțelegem mai bine ce putem face pentru a ajunge acolo unde ne dorim. 

Luna Noiembrie ne-a adus destul de multe schimbări astrologice benefice care reușesc să ne pregătească pentru un început de 2019 energic și frumos.

Pe 23 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni, ceea ce înseamnă că este posibil să ne simțim puțin tensionați sau neliniștiți în ceea ce privește viitorul. De asemenea este posibil să simțim schimbări importante, care ne vor ajuta să înțelegem mai bine ce putem face pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong, Shutterstock

Chiar dacă suntem ușor agitați, aceasta este o perioadă foarte frumoasă pentru noi deoarece avem posibilitatea de a ne deschide inima și a face modificările potrivite astfel încât să avansăm destul de mult în drumul nostru către împlinirea visurilor.

Citește și:

Lună Plină în Gemeni: Comunicarea cu cei din jurul nostru este mai sinceră ca niciodată

Astrele ne spun că este momentul să ne deschidem inima și să împărtășim ceea ce simțim cu oamenii din jurul nostru. Ne vom simți mai bine, vom fi mai liniștiți, vom scăpa de poveri și secrete care ne-au măcinat sufletul. În plus, relația cu cei din jurul nostru se poate îmbunătăți considerabil.

Este timpul să avem discuții autentice cu familia pe subiecte pe care până acum le-am tot amânat sau chiar evitat. Este important ca aceste conversații să fie făcute cu multă răbdare și, bineînțeles, cu compasiune. Persoanele cu care vorbim trebuie să se simtă în siguranță și încurajate să împărtășească în mod deschis ceea ce simt și vor.

Citește și:

Pentru a evita durerea și neînțelegerile cu ceilalți, trebuie să ne eliberăm de orice sentiment negativ pe care îl avem. Să nu uităm că oamenii din fața noastră sunt suflete sensibile, la care ținem enorm și pe care vrem să le vedem fericite. Astrele ne sfătuiesc să acordăm o mare atenție modului în care ne exprimăm, anumite cuvinte pot răni mai mult decât intenționăm. În plus, odată spuse vor avea un efect asupra celor din fața noastră.

Chiar dacă este posibil să fim mai sensibili decât de obicei în această perioadă, nu trebuie să ne fie teamă; aceasta este o oportunitate importantă pentru a ne exprima cu atenție aceste emoții și pentru a rezolva conflictele și problemele dureroase din trecut.

Lună Plină în Gemeni: Este timpul să lăsăm ca emoția să ne fie ghid

Emoțiile sunt, practic, informații ale sufletului pe care le putem folosi pentru a ne îmbunătăți viața. Dacă ai o emoție negativă, înseamnă că ceva se întâmplă, un lucru nu este în regulă și este necesară o schimbare.

Citește și:

Schimbarea poate interveni chiar acum, în timpul Lunii Pline. Trebuie doar să descoperim care sunt acele emoții negative pe care le simțim, să le acceptăm și să le permitem să iasă din sufletul nostru.

Această eliberare emoțională este un fel a sufletului de a spune de ce are nevoie inima noastră.

De reținut: toate emoțiile sunt importante și există în viața noastră pentru un motiv întemeiat. Trebuie să le permitem celor pozitive să ne îndrume în direcția în care vrem noi să mergem și să scăpăm de cele negative, care nu sunt potrivite pentru noi.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.