Setari Cookie-uri

Patru pași pentru a-ți cultiva feminitatea

Ne naștem femei însă energia feminină este ceva ce se cultivă în fiecare zi. Autoarea și ghidul spiritual Barbara Marciniak te învață cum.

Ne naștem femei însă energia feminină este ceva ce se cultivă în fiecare zi. Autoarea și ghidul spiritual Barbara Marciniak te învață cum.

foto interior si prima pagina: kiuikson, Shutterstock

1. Iubește-te pe tine

Călăoria ta spre o viață împlinită și plină de iubire începe cu iubirea de sine. Atunci când lupta din interiorul tău încetează, în viața ta apare armonia. Felul în care tu te raportezi la siuațiile dificile se schimbă. Nu le mai vezi ca pe niște probleme ci ca pe nișe trepte pe care le ai de urcat pentru a te extinde, pentru a-ți deschide aripile.

Să te iubești pe tine înseamnă să te accepți, să te apreciezi, să te valorifici exact așa cum ești acum. Fiecare centimetru de piele, fiecare trăsătură de caracter. Nimeni din afara ta nu îți poate oferi aceste lucruri până când nu ți le oferi tu.

Citește și:

2. Ai încredere în tine

Faptul că părinții nu te-au lăudat suficient în perioada copilăriei sau că nu ai avut la fel de mulți admiratori în adolescență, nu înseamnă că nu ești minunată. In mod sigur, există măcar un detaliu care este frumos în corpul tău. La fel de sigur, ai un talent pe care doar tu îl poți manifesta la cel mai înalt potențial. Dincolo de asta, ești femeie și ai toate calitățile unei femei: bunătate, blândețe, inteligență emoțională, intuiție, feminiate. Conectează-te cu darurile tale și consolidează-ți încrederea în tine pentru a-ți putea manifesta întregul potențial.

3. Tratează-ți corpul ca pe un templu

Iți amintești zicala ”minte sănătoasă în corp sănătos”? Corpul tău este casa ta pe acest pământ. Ai grijă de el pe măsură. Barbara Marciniak îți recomandă să mănânci cu moderație, în special legume, fructe, semințe și nuci. Transformă fiecare masă într-un festin chiar dacă mănânci de una singură. Binecuvântează mâncarea înainte de începerea mesei. Cere-i să se alinieze vibrației tale sau chiar să te ajute să o crești. Prepară-ți singură hrana dacă ai timp și fă lucrul ăsta cu iubire.

Citește și:

Asigură-te că te programezi pentru sănătate. Asta înseamnă să îți detoxifiezi corpul în mod constant, în special ficatul și colonul, dar și mintea, cultivând gânduri și emoții pozitive.

4. Inconjoară-te de frumusețe

Barbara Marciniak crede că frumusețea are rolul de a ne deschide simțurile, de a ne spori capacitățile extra senzoriale, de a ne îmbunătăți viața. Incepe cu tine și fii frumoasă în fiecare clipă chiar și atunci când ești acasă și nu te vede nimeni. Asta nu înseamnă că trebuie să pui o tonă de machiaj pe față ci să arăți îngrijit în așa fel încât imaginea ta în oglindă să te bucure. Crează-ți un ambient plăcut acasă, la serviciu și chiar și în mașină.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.