Setari Cookie-uri

13 Semne că ești mai pregătită decât crezi pentru viitor

Da, știu, viitorul poate fi înfricoșător. Însă poate fi și incredibil de frumos. Eu zis să ne concentrăm pe a doua partea - cea cu frumusețea și magia. Iată care sunt cele mai importante semne că ești mai pregătită decât crezi pentru schimbările minunate care urmează să aibă loc în viața ta: 

Da, știu, viitorul poate fi înfricoșător. Însă poate fi și incredibil de frumos. Eu zis să ne concentrăm pe a doua partea - cea cu frumusețea și magia. Iată care sunt cele mai importante semne că ești mai pregătită decât crezi pentru schimbările minunate care urmează să aibă loc în viața ta:

foto interior si prima pagina: FCSCAFEINE, Shutterstock

1. Te gândești cum să îți construiești o viață pe care să o iubești cu ceea ce ai.

2. Știi foarte bine că viața nu stă după tine, așa că îndrăznești să pui piciorul în pas și să faci câteva schimbări (fie ele și minore).

3. Ai mai multă încredere în tine.

4. Nu depinzi de părerile celorlalți în ceea ce privește valoarea de sine și nici nu aștepți ca cei din jurul tău să îți spună cum trebuie să arate viitorul tău. Nu ai nevoie de aprobarea lor în niciun fel.

Citește și:

5. Ești dispusă să elimini lucruri, oameni, idei, păreri și convingeri din viața ta care te împiedică să trăiești așa cum îți dorești.

6. Îți accepți greșelile, îți asumi responsabilitatea pentru ele și, cel mai important, alegi să înveți din acestea.

7. Începi să faci curățenie nu doar în viața spirituală, ci și în cea fizică. Începi să renunți la lucrurile de care nu mai ai nevoie și care îți aglomerează spațiul în care locuiești, păstrând doar acele obiecte care au un scop.

8. Te gândești că toate obstacolele pe care le întâlnești în drumul tău sunt adevărate lecții de viață din care ai ce învăța. În plus, nu te mai dai bătută atât de ușor și lupți cu ele pentru că îți dorești din tot sufletul să ajungi acolo unde îți dorești.

Citește și:

9. Ai încredere în oamenii dragi ție, însă mai nou alegi să te bazezi pe intuiție atunci când trebuie să iei o decizie importantă.

10. Nu te interesează viața pe care o trăiesc cei din jurul tău. Nu te interesează ce fac cei din jurul tău. Singurul lucru care contează acum pentru tine este propria fericire.

11. Poți separa foarte ușor adevărul de minciună și poți lua decizii importante pentru tine fără a te supune tentației de a urma drumul propus de altcineva doar pentru că această persoană are succes sau, și mai rău, se joacă cu emoțiile tale cu intenția de a te controla.

12. Ești conștientă de faptul că viața se va termina la un moment dat. Alegi să te bucuri de fiecare clipă, de fiecare zi trăită pe acest pământ și, în același timp, ești suficient de puternică pentru a lua decizii îndrăznețe care să te ajute să devii o versiune mai bună a ta.

Citește și:

Kudika
28 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


5 imagini
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 15-21 iulie

 În această săptămână de iulie astrele ne oferă o oportunitate specială de a ne concentra pe aceste aspecte esențiale pentru a ne îmbunătăți viețile. Iată ce are... Kudika


Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 15-21 iulie

Fiecare zodie are o energie unică, iar aceste mantre sunt menite să alinieze sufletul tău cu vibrațiile pozitive ale universului. Iată mantra fiecărei zodii pentru această săptămână:

...
Kudika
Rita Ora vine pentru prima dată în Timișoara, la Celebrarea orașului 2024

comunicat de presa: 

De la debutul ei în 2012, Rita Ora a vândut șapte milioane de single-uri, a avut 13 hituri în top 10, iar albumul cu care şi-a... Kudika


Filmele verii la Happy Cinema Luceafărul: o selecție de blockbustere pentru toate gusturile

comunicat de presa: Astfel, în luna iulie spectatorii se pot bucura de filme pentru toate gusturile și întreaga familie, pe care le pot urmări într-o sală reamenajată modern,... Kudika


Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei în a doua jumătate a lui 2024

 În a doua jumătate a lui 2024, fiecare zodie are un drum specific de urmat și o decizie crucială de luat. Află ce îți rezervă astrele și cum poți să-ți maximizezi șansele de... Kudika

Dragă Alma, suntem împreună de un an însă încă nu mi-a spus că mă iubește. Cum îl fac să își declare dragostea?

Dragă cititoare,

Îți mulțumesc că ai avut încredere să împărtășești această preocupare cu noi. Înțeleg cât de frustrant și confuz poate fi să te afli... Kudika