Setari Cookie-uri

9 Adevăruri minunate care vor schimba modul în care vezi viața

Perfecțiunea nu există, nu are obiective, nu are standarde. Nu încerca să trăiești viața nimănui. Trăiește doar viața ta. Descoperă cine ești, acceptă-te cu bune și cu rele și învață să te dezvolți, să crești, să îți atingi propriile visuri. 

1. Fiecare moment este trecător. Nimeni nu păstrează o listă detaliată cu cele mai importante greșeli ale tale sau cele mai dificile momente. Nimeni nu își va aminti ce ai spus sau tremurul vocii când ai avut emoții. Pe de altă parte, nu vei reuși să te bucuri pe deplin de momentele frumoase, simple și magice ale vieții tale dacă întotdeauna faci un pas în spate pentru că îți este teamă, rușine de ce va spune lumea.

foto interior si prima pagina: PopTika, Shutterstock

2. Perfecțiunea nu există, nu are obiective, nu are standarde. Nu încerca să trăiești viața nimănui. Trăiește doar viața ta. Descoperă cine ești, acceptă-te cu bune și cu rele și învață să te dezvolți, să crești, să îți atingi propriile visuri.

3. De cele mai multe ori teama de a face pe plac altor persoane nu îți permite să te dezvolți în persoana care îți dorești să devii.

Citește și:

4. Doar pentru că viața este scurtă nu înseamnă că trebuie să renunți la toate visurile tale și să începi să te răsfeți cu obiceiuri toxice - cum ar fi să cheltuiești mai mult, să mănânci mai mult, să mănânci nesănătos, să petreci noapte de noapte în cluburi, să călătorești fără scop.

5. Fericirea nu vine la pachet cu o altă persoană. Fericirea deja există în viața ta, ea stă ascunsă adânc în sufletul tău și așteaptă să fie găsită. Învață să te iubești cu adevărat, să apreciezi viața pe care o ai, să fii recunoscătoare pentru toate reușitele și atunci vei înțelege ce înseamnă să fii fericită cu adevărat.

6. Nu trebuie să fii cea mai bună în domeniul tău. Nu trebuie să fii un model, nu trebuie să fii cel mai înțelept profet al acestor timpuri. Nici măcar nu trebuie să fii cel mai bun la nimic. Trebuie să fii doar tu - așa cum ești.

Citește și:

<p><script type="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=aUMsT0I2LDA="></script><p/>

7. Viața este simplă, însă alegi tu să o complici, să o faci stresantă, să aduci frica în jurul tău ori de câte ori când în mintea ta construiești o listă de detalii despre lucruri care ar merge prost.

8. Nu trebuie să fii pregătită pentru a începe un nou drum în viața ta. Trebuie doar să începi. Să ai încredere în tine și să faci un pas. Indiferent de cât de mic va fi... va fi un început. Și apoi totul va părea mai ușor.

9. Unele bătălii nu sunt menite să fie câștigate sau luptate. Unele bătălii sunt doar lecții de viață. Sunt momente care te învața să trăiești, să ai încredere în tine, să găsești puterea de a te ridica de la pământ atunci când nu mai găsești niciun motiv pentru a zâmbi, să ai energie, să fii tare indiferent de ce se întâmplă în jurul tău.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.