Setari Cookie-uri

5 lucruri pe care ai nevoie să ți le ierți pentru a te elibera de trecut

Iată care sunt acele lucruri pe care trebuie să ți le ierți pentru a te elibera de trecut și a merge mai departe cu viața ta. 

Iată care sunt acele lucruri pe care trebuie să ți le ierți pentru a te elibera de trecut și a merge mai departe cu viața ta.

foto interior si prima pagina: unsplash

1. Lucrurile mari în privința cărora te-ai răzgândit

Locul de muncă la care nu ai crezut că vei renunța vreodată. Persoana pe care nu credeai că îți vei dori să o scoți din viața ta. Planurile pe care le-ai avut pentru viitor care nu au fost niciodată împlinite pentru că altceva a apărut în calea ta.

Viața se schimbă atât de mult și pentru a ține pasul cu ea trebuie să facem și noi același lucru. Trebuie să ne iertăm pentru că doar noi știm cel mai bine ce ne dorim pentru viitor.

2. Modurile în care ai luptat cu durerea și suferința

Toate acele momente în care nu ai mai putut să te ridici de la pământ. Toate acele momente în care ai vrut să renunți. Toate acele momente în care ai suferit mai mult ca oricând. Toate acele momente în care simțeai doar durere și ai făcut câteva lucruri pe care acum le regreți. Poate că au fost greșite, însă te-au ajutat să lupți și să mergi mai departe, să supraviețuiești, să fii o persoană mai puternică. Toate acestea te-au ajutat să treci prin furtuni și să îți găsești drumul pe care mergeai.

Citește și:

3. Persoana pe care nu ai putut-o iubi așa cum îți doreai

Persoana la care ai ținut enorm, însă pe care nu i-ai putut oferi iubirea de care avea nevoie. Cuvintele ei nu se potriveau niciodată cu ale tale, gândurile sale nu se întâlneau niciodată cu ale tale, planurile sale erau pe altă lungime de undă cu ale tale. Nu poți forța iubirea atunci când nu vrea să existe. Trebuie doar să îi oferi libertatea de a înflori în altă parte.

4. Modul în care te-ai purtat cu tine în cea mai mare parte a vieții tale

Fiecare defect pe care l-ai văzut în oglindă. Fiecare minciună pe care ți-ai spus-o. Fiecare cuvânt dureros cu care îți tăiai singura aripile, dându-ți seama că nu poți mai mult sau că nu ești importantă.

Este timpul să te ierți pentru tot, pentru că nu ai avut încredere în tine, pentru că nu ți-ai ascultat instinctul, pentru că ai ales drumul greșit, pentru că nu te-ai respectat. Iartă-te, însă de data această alege cu inima.

Citește și:

5. Șansele pe care nu le-ai luat

Locurile în care nu ai ajuns niciodată. Experiențele pe care nu le-ai avut. Persoana care îți plăcea și căreia ai ales să nu îi spui nimic. Știu, este dificil. Însă privește partea frumoasă a lucrurilor. Acum ești mai fericită, mai puternică și mai liniștită datorită tuturor lucrurilor pe care le-ai făcut diferit până acum. Ești bine unde ești acum.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.