Setari Cookie-uri

Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete. Editia 5.

Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete’ a ajuns la cea de-a 5 a editie, evenimentul caritabil devenind o traditie mult asteptata.

comunicat de presa

Nimeni nu ramane cu ghetutele goale, de Mos Nicolae!

In fiecare an, de Sfantul Nicolae, Asociatia Zambetul Ingerilor, organizeaza o zi de sarbatoare pentru 350 de copii si tineri din centrele de plasament din Bucuresti sau care provin din familii nevoiase iar anul acesta au fost si din zonele rurale.

‘Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete’ a ajuns la cea de-a 5 a editie, evenimentul caritabil devenind o traditie mult asteptata. Ziua de 6 decembrie devine un motiv de bucurie, veselie si multe zambete insenineaza chipurile celor care nu au sansa sa fie vizitati de Mos Nicolae si ale caror ghetute raman mereu goale.
Asociatia Zambetul Ingerilor impreuna cu partenerii Fundatia Carrefour, Carrefour Romania, Aqua Carpatica, Mega Image, Dr. Oetker, Fuchs, Starbucks, Beraria H, Mica Elvetie, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, Primaria Generala si Directia de Asistenta Sociala alaturi de voluntari si vedete au devenit ajutoarele lui Mos Nicolae si l-au ajutat ca in fiecare an sa imparta zambete.
Chef Jakob Hausmann a gatit un meniu special, gustos si sanatos pentru copii iar Adda a sustinut un concert live.

Citește și:

Suprizele pentru cei 350 de copii nu s-au oprit aici. Au fost asteptati de mai multi makeup artisti care de aceasta data s-au oferit sa faca voluntariat si sa ii picteze pe fata. La fel si o echipa de hair stilisti s-a ocupat de ei pentru a-i aranja si tunde asa cum isi doresc. Oana Ionita a venit alaturi de copiii de la Dance Planet cu un program de dans, contemporan, acrobatic, folclor si break dance.

Mai multe persoane publice au devenit voluntarii Asociatiei Zambetul Ingerilor: Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Oana Roman, Diana Bart, Andreea Perju, Paula Chirila, Geanina Corondan, Maria, Radu, Mirela Vescan, Laurent Tourette, Ramona Solomon, Bogdan Muzgoci, Eli Roman, Oana Mares, Bianca Pena, Chef Jakob Hausmann, Adda, Eda Marcus, Cristina Soare

Ei sunt cei care au servit si au strans masa copiilor, l-au ajutat pe Chef Jakob Hausmann la bucatarie, au facut pachete cu dulciuri pentru fiecare copil prezent la petrecere, au impodobit bradul alaturi de cei mici iar la final cu totii au dansat pe muzica Addei, concertul fiind oferit pro bono.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.