Setari Cookie-uri

Ultima lună din 2018 este despre învățarea lecțiilor din greșelile făcute 

Dacă deja te simți epuizată, nu e de mirare. Însă nu este momentul potrivit pentru odihna deoarece ai ocazia să începi începi un nou capitol minunat, cu surprize la tot pasul și îmbunătățiri pozitive la care visezi de foarte mult timp. 

Pe măsură ce ne apropiem cu pași repezi de încheierea anului 2018, sunt convinsă că privești înapoi la lunile care au trecut și analizezi tot ce s-a întâmplat în viața ta.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Dacă deja te simți epuizată, nu e de mirare. Însă nu este momentul potrivit pentru odihna deoarece ai ocazia să începi începi un nou capitol minunat, cu surprize la tot pasul și îmbunătățiri pozitive la care visezi de foarte mult timp.

Este timpul să preiei frâiele vieții tale și să faci ca lucrurile să se întâmple

Nu e de mirare că deja îți faci rezoluții pentru Anul Nou, mai sunt doar câteva zile până la sărbători. Această perioadă este una de tranziție. Este un moment foarte bun pentru a te gândi la tot ce ai făcut în acest an; acceptă-ți greșelile, învață-ți lecțiile, mergi mai departe. Ai încredere în tine deoarece ești pe drumul cel bun. Nu te lăsa dărâmată de obstacolele pe care le întâlnești în calea către succes.

Citește și:

Acum este momentul la care ai visat de ani întregi. Ești mai puternică decât oricând. Ești mai dornică să ieși din zona de confort și să încerci să îți depășești limitele. Poți supraviețui oricărei probleme pentru că ești făcută pentru a lupta cu morile de vânt. Ai trecut prin suferință, prin durere, prin râuri de lacrimi. Din moment de ai supraviețuit an de an în fața tuturor lucrurilor neplăcute pe care le-ai experimentat și ai reușit de fiecare dată să te ridici de la pământ și să mergi mai departe, începi să înțelegi că viața depinde doar de tine. În sufletul tău se ascunde puterea de care ai nevoie pentru a îți atinge țelurile și idealurile.

Aceasta este o perioadă în care să îți așterni pe o foaie toate gândurile și visurile. Aceasta este o perioadă în care să îți faci planuri și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Aceasta este o perioadă în care să nu renunți indiferent de cât de puternică este furtuna de deasupra ta.

Citește și:

Privește în urmă și vezi cât de multe lucruri ai reușit să rezolvi. Vezi cât de dificil a fost drumul pe care ai mers. Ești mai puternică decât crezi. Găsește-ți fericirea de care ai nevoie, ea este adânc înrădăcinată în sufletul tău. Renunță la suferință și vezi ce poți face pentru a schimba lumea... totul începe cu un gest oricât de mic. Găsește mai mulți oameni frumoși care să te înconjoare. Transformă suferințele în cele mai frumoase momente ale vieții tale. Și nu uita... ai supraviețuit până acum pentru un motiv: Universul are un plan incredibil de frumos pentru tine. Trebuie doar să mai ai puțină răbdare.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.