Setari Cookie-uri

Nu te vei plictisi niciodată de ele: cele mai frumoase modele de pijamale pe care le vei purta non stop

Cea mai bună modalitate de a face față temperaturilor scăzute de afară este cu ajutorul unei perechi confortabile de pijamale. Fie că vrei un set pe care să îl porți doar în perioada Crăciunului, fie care îți dorești ceva de care să te bucuri și în următorul an, noi avem pentru tine câteva idei de pijamale pentru a te ajuta să te simți minunat în ele astfel încât să îți dorești să le porți non stop. 

Vremea de afară este tot mai capricioasă și ne îndeamnă să tragem pe noi cele mai călduroase și frumoase pijamale, să aruncăm peste o păturică pufoasă, să ne pregătim un ceai de mere cu scorțișoară și să ne începem un maraton de filme romantice, de sărbători.

Cea mai bună modalitate de a ne relaxa și de a ne bucura de liniștea și confortul de acasă este cu ajutorul pijamalelor comode și călduroase. Fie că vrei un set pe care să îl porți doar în perioada Crăciunului, fie care îți dorești ceva de care să te bucuri și în următorul an, noi avem pentru tine câteva idei de pijamale pentru a te simți minunat în ele astfel încât să îți dorești să le porți non stop.

1. Pijamale cu imprimeuri drăguțe

Acest set de pijamale din bumbac sunt perfecte dacă vrei să te simți confortabil în lunile de iarnă, însă nu îți dorești să arunci pe tine toate hainele din dressing.

Citește și:

În plus, acest imprimeu cu lama este mega simpatic și îți poate da o stare de bine după o zi dificilă și stresantă petrecută la locul de muncă.

2. Pijamale in ombre pastel cu Unicorn

Cu atât de mult gri în jur, tot ce îți dorești este o pată de culoare care să îți redea zâmbetul și să îți aducă buna dispoziție. Am găsit pentru tine (dar și pentru mine) pijamalele perfecte.

Sunt în nuanțe de roz, mentă și mov pastelate, peste care se adaugă Unicorni imprimați. Cum să nu te simți bine într-o astfel de ținută care inspiră magie și voie bună?

3. Pijamale inspirate de Crăciun

Nu știu cum ești tu, dar mie îmi place la nebunie ca de Crăciun să mă îmbrac în hăinuțe festive - nu doar rochițe și pulovere cu brăduți, reni și Moș Crăciun, ci și în pijamale cu imprimeuri care să îmi amintească de această perioadă magică.

Citește și:

Ce poți alege: fie pijamale bluză și pantaloni în culorile Crăciunului, fie pijamale întregi pufoase

4. Pijamale cu imprimeuri de iarnă

Aceste pijamale moi și confortabile din bumbac 100% sunt perfecte pentru serile răcoroase. Pe lângă materialul foarte călduros, au și un imprimeu minunat pe pantaloni - reni, brazi acoperiți de zăpadă și fulgi de nea (în cazul în care vrei să te bucuri de iarnă... fără să ieși din casă).

Pentru mai multe modele de pijamale, vizitati pagina de Facebook Marks and Spencer.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.