Setari Cookie-uri

Nu mai lupta cu morile de vânt: Nu poți schimba trecutul, însă îți poți crea un viitor mai bun

Este momentul să accepți ce s-a întâmplat și să te concentrezi asupra prezentului, cel care contează cu adevărat, și să încerci să creezi un viitor mai bun, în care să fii fericită. 

Momentul în care începi să trăiești în trecut este exact momentul în care trebuie să îți dai seama că trebuie să lași totul în spate. Pentru a îngropa amintirile dureroase, a îți vindecă inima rănită și a merge mai departe pe drumul tău ai nevoie de timp, răbdare și multă iubire față de tine, de sufletul tău.

foto interior si prima pagina: Piyapong89 Shutterstock

Este momentul să accepți ce s-a întâmplat și să te concentrezi asupra prezentului, cel care contează cu adevărat, și să încerci să creezi un viitor mai bun, în care să fii fericită.

De ce trebuie să renunți la trecut? Avem noi câteva motive eficiente:

1. Dacă nu renunți la trecut, vei ajunge să trăiești frânturi din viața ta adevărată... pentru că, în schimb, vei fi legată de tot ce s-a întâmplat.

Citește și:

Nu te mai lupta cu morile de vânt. Ai făcut greșeli, ai ales drumuri dificile, ai avut încredere în oameni toxici, nepotriviți pentru tine. Acceptă tot ce s-a întâmplat, învață-ți lecția și continua să mergi mai departe. Nu te concentra asupra trecutului pentru că nu mai poți schimba absolut nimic din ce s-a întâmplat și te consumi și suferi degeaba. Oferă-ți șansa de a îți învăța lecția și de a merge mai departe.

2. Dacă nu renunți la trecut, nu poți vedea noi oportunități

Dacă nu poți renunța cu adevărat la ceea ce s-a întâmplat deja, atunci nu îți vei permite să ai un prezent mai bun sau un viitor mai frumos.

Pentru a fi cu adevărat fericită trebuie să accepți unde ești în acest moment și să înțelegi că alegerile sau greșelile pe care le-ai făcut până acum au fost făcute pentru un motiv. Astfel, îți permiți să privești cu ochi încrezători către un viitor mai bun și să vezi oportunități frumoase la tot pasul.

Citește și:

3. Această viață este prea scurtă pentru a pierde timpul concentrându-te pe lucrurile care s-au întâmplat deja

Singurele lucruri pe care le primești trăind în trecut sunt amintiri, răni și durere. Acceptă tot ce s-a întâmplat și alege să faci pași mărunți pe drumul tău. Această viață este prea scurtă pentru a îți permite să continui să deshizi ușile trecutului și să tot suferi.

4. Orice ai face, nu mai poți da timpul înapoi. Nu mai poți schimba absolut nimic

Sunt convinsă că încerci să schimbi ceva. Fie că este vorba depsre o situație, despre o întâmplare sau despre ceva ce ai spus. Însă realitatea este că nu poți face nimic, ci doar să retrăiești la nesfârșit acel moment în mintea ta. Singurul lucru pe care îl poți schimba, însă, este momentul prezent.

Citește și:

S-a întâmplat. Acceptă acest lucru și înțelege că prezentul și viitorul depind de tine. Trebuie doar să le dai șansa de a îți demonstra că viața este minunată.

Ține minte că trecutul tău nu te definește. Ai capacitatea de a decide cine vrei să fii în această viață, adevărata fericire se află chiar în interiorul tău, în adâncul sufletului tău. Dacă permiți trecutului să îți conducă gândurile și viața, nu poți fi cu adevărat fericită. Nu este ceva ce se întâmplă peste noapte, dar poate începe cu un simplu gând dimineața. Alege doar să ai încredere în tine.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.