Setari Cookie-uri

Cele mai fericite semne zodiacale în 2019

2018 a fost un an cu multe urcușuri și coborâșuri. Ne îndreptăm ușor, dar sigur, către un 2019 pe care îl visam cu multă fericire, cu oportunități, cu iubire, cu planuri și momente cu adevărat speciale. 

Ești curioasă dacă te numeri printre ele?

2018 a fost un an cu multe urcușuri și coborâșuri. Ne îndreptăm ușor, dar sigur, către un 2019 pe care îl visam cu multă fericire, cu oportunități, cu iubire, cu planuri și momente cu adevărat speciale.

foto interior si prima pagina: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Potrivit astrelor, acestea vor fi cele mai norocoase semne zodiacale din 2019:

Capricorn

Este timpul să strălucești! 2019 este anul tău. Începi să te simți foarte confortabil cu abilitățile tale, așa că i-ați inima în dinți și mergi mai departe cu acele visuri îndrăznețe pentru că în scurt timp vei avea parte doar de lucruri minunate. Vor fi câteva obstacole mai dificile pe care le vei întâlni pe acest drum nou, însă nu trebuie să îți faci griji pentru că orice situație are rezolvare. Rămâi încrezătoare în forțele proprii și ascultă-ți de fiecare dată intuiția. În plus, ai ocazia să întâlnești oameni frumoși, dispuși să te ajute pentru a îți atinge obiectivele.

Citește și:

Scorpion

Energia din 2019 te învăluie și te convinge să îți deschizi larg aripile și să înveți să zbori cât mai sus. Inima ta este din nou fericită și liberă. Toată lumea va fi atentă la modul în care îți vibrează sufletul și își va dori să fie alături de tine. Lecțiile pe care le înveți în această perioadă te vor ajuta să devii mai puternică, mai sigură pe tine și, bineînțeles, mai îndrăzneață. Pe plan sentimental lucrurile se vor aranja la locul lor; în cazul în care ești singură, în luna august ai ocazia să îți întâlnești sufletul pereche.

Fecioară

Anul 2019 este unul de-a dreptul epic pentru tine. Te simți mai bine ca niciodată, înveți să te accepți, să te iubești, să îți apreciezi nu doar calitățile, ci și defectele pentru că acestea sunt cele care te fac unică. Te pregătești sufletește pentru câteva schimbări îndrăznețe, care te vor ajuta să ajungi acolo unde sufletul tău visează. Începutul anului este unul frumos pentru tine deoarece îndrăznești să ieși din zona de confort și să îți asculți intuiția astfel încât să iei acele decizii importante pe care până acum le-ai tot amânat.

Citește și:

Gemeni

Anul 2019 va fi unul magic și pentru tine. După o perioadă mai dificilă, ești pregătită să închei acest capitol și să începi să scrii într-o pagină nouă, cu posibilități nelimitate. Lași în urmă toate sentimentele neplăcute, toată negativitatea, toată ura, toată durerea pentru că este timpul pentru un nou început. Problemele sentimentale vor dispărea deoarece este posibil să elimini din viața ta câteva persoane toxice, care îți făceau mai mult rău decât bine și încerci să te înconjori doar de acei oameni care te iubesc și de la care ai ce învăța.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.