Setari Cookie-uri

Cinci întrebări cheie pentru bărbatul de lângă tine

Steve Harvey, autorul bestseller-ului „Act Like A Lady, Think Like A Man”, îți recomandă să te folosești de următoarele cinci întrebări pentru a știi cu cine ai de-a face. 

Nu este nici o rușine să recunoși că îți dorești o relație serioasă cu un bărbat în loc să pretinzi că ești o femeie inabordabilă care nu are nevoie de nimeni în viața ei. Câteva întrebări puse la momentul potrivit în locul unor jocuri de putere și orgoliu e pot ajuta să îți dai seama din timp dacă bărbatul de lângă tine își dorește zece minute de fun cu ski-jet-ul sau este gata să se îmbarce într-o călătorie mai lungă peste ocean.

foto interior si prima pagina: LilacHome, Shutterstock

Steve Harvey, autorul bestseller-ului „Act Like A Lady, Think Like A Man”, îți recomandă să te folosești de următoarele cinci întrebări pentru a știi cu cine ai de-a face.

1. Care sunt obiectivele tale pe termen scurt? Este important să știi unde se vede în următorii 3 sau 5 ani, cum își propune să ajungăa acolo și dacă este loc pentru tine în această schemă. Lipsa unui plan este un semnal de alarmă. La fel și dacă îți spune că va pleca într-o expediție pe perioadă nedeerminată la Polul Nord. Dacă are un plan normal, nu ezita să îi pui întrebări. Bărbaților le place să vorbească despre ceea ce fac pentru a impresiona femeia de lângă el.

Citește și:

2. Care sunt obiectivele tale pe termen lung? Un bărbat care știe unde își dorește să fie peste zece ani s-a gândit serios la ceea ce trebuie să facă pentru a ajunge acolo, scrie Harvey. Dacă planul lui pe termen scurt este același cu cel pe termen lung, nu-ți mai pierde vremea pentru că înseamnă fie că habar nu are ce vrea să facă cu viața luim, fie că nu te vede alături de el în viitor așa că nu are sens să discute despre asta.

3. Cum vezi tu o relație? Această întrebare te poate ajuta să îți dai seama în ce fel de familie a crescut, ce fel de soț și tată ar putea fi, cât de dispus este să se implice într-o relație. Relația cu mama sa este foarte importantă deoarece, într-o relație armonioasă cu mama sa, băiatul învață cum să protejeze și să aibă grijă de femeie, cum să iubească o femeie.

Citește și:

4. Ce crezi despre mine?Aceasta este o întrebare pe care i-o poți pune după câteva întâlniri. Scopul tău este să ăl faci să îți dea răspunsuri concrete. De exemplu, dacă îți spune că te consideră o persoană bună, întreabă-l de ce.

5. Ce simți despre mine? Dacă un bărbat nu știe să îți spună concret ce simte pentru tine înseamnă că doar vrea ceva de la tine. Și stii ce anume. Ceea ce sime e diferit de ceea ce gândește și poate suna cam așa: ”Atunci când nu te văd, îmi e dor să vorbesc cu tine și mă întreb ce faci.”

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.