Setari Cookie-uri

Minciuna din cauza careia se destrama relatiile aflate la inceput

Atunci cand esti in cautarea unei relatii serioase, poti avea parte de numerose dezamagiri. Scenariile variaza adesea, dar de obicei au cam acelasi substrat.

Fie cei doi parteneri simt ca nu se potrivesc, fie unul dintre ei decide sa puna capat noii relatii cu o replica destul de des intalnita: „Nu sunt pregatit pentru o relatie serioasa.”

foto interior si prima pagina: Divine Studios, Shutterstock

Se pare ca este o tactica folosita adesea in relatiile aflate la inceput de drum. Iar motivul este pe cat de simplu, pe atat de dureros si nesincer fata de celalalt. Persoanele care sunt in cautarea unei simple aventuri sau vor doar o relatie bazata pe sex ascund acest lucru si il fac pe celalalt sa spere ca relatia ar putea evolua. Abia atunci cand situatia incepe sa devina mai serioasa isi anunta partenerul ca, de fapt, nu sunt pregatiti pentru o relatie de lunga durata.

Pare o strategie meschina, dar este ceva cat se poate de comun. Daca esti de partea cealalta a baricadei si iti doresti doar o aventura sau o relatie de scurta durata, cum ii poti spune asta unei persoane care te place si care isi face sperante pentru viitorul vostru impreuna?

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.