Setari Cookie-uri

Cele șapte reguli divine ale fericirii adevărate

Fericirea nu este o stare emoțională, ci o stare de spirit minunată și liniștită. O avem deja ascunsă adânc în sufletul nostru și, totuși, ne este frică o să descoperim, să o acceptăm în viața noastră, să o trăim cu adevărat.

Fericirea nu este o stare emoțională, ci o stare de spirit minunată și liniștită. O avem deja ascunsă adânc în sufletul nostru și, totuși, ne este frică o să descoperim, să o acceptăm în viața noastră, să o trăim cu adevărat. Ideea de a căuta fericirea este primul pas și atingerea ei ar trebui să fie ultimul. După ce ajungem la starea de spirit a fericirii, vom înțelege cu adevărat care este drumul nostru în viață și vom vedea totul cu alți ochi.

foto interior si prima pagina Unsplash.com

Iată care sunt cele mai importante reguli de care trebuie să ții cont dacă vrei să găsești adevărata fericire:

1. Hrănește-ți mintea și sufletul cu gânduri pozitive, de calitate, frumoase. Asta înseamnă să fii conștient de tine însăți, să ai o viziune corect asupra vieții. Practica meditația și conștientizează faptul că tu îți poți controla gândurile. Antrenează-te să devii fericită chiar dacă nu ești. Zâmbește mai mult, râzi mai mult și înlocuiește negativitatea cu dragostea.

Citește și:

2. Învață să îi iubești pe cei din jurul tău ca și cum te-ai iubi pe tine. Afișarea afecțiunii, a compasiunii și a bunătății este rădăcina fericire. Dacă te iubești cu adevărat, arătă această iubire și altor oameni. Fă-i să se simtă speciali. Nimic nu este mai important decât afișarea iubirii.

3. Nu mai alerga după fericirea pe care o ai pentru lucrurile materiale. Aceasta nu este o fericire de durată și îți face mai mult rău decât bine. Nu te hrăni cu astfel de inspite, nu îți dori mai mult și mai mult. Apreciază ceea ce ai deja, găsește motive pentru a fi recunoscătoare pentru lucrurile mărunte, cele care contează cu adevărat.

4. Așteaptă mai puțin de la oamenii din jurul tău. Nu îți ridică prea mult standardele deoarece riști să fii dezamăgită și să suferi.

Citește și:

5. Nu te opri din învățat. Nu putem defini exact fericirea, nu putem măsura exact fericirea, însă cât timp învățăm să trăim o viață mai fericită, atunci înseamnă că învățăm tot ce putem. Viața ne învață întotdeauna lucruri noi, ne oferă lecții de viață, iar tu ești eleva ei... o elevă pentru eternitate.

6. Privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Nu copia pe nimeni, nu îți dori să trăiești viața altei persoane. Încearcă să trăiești așa cum îți dorești, să ai propriile gânduri, propria viziune, propriile idei și propriile visuri. Cu toții suntem diferiți și cu toții gândim diferit. Fiecare persoană vede fericirea într-un alt mod - însă nu este atât de important modul în care privim fericirea, ci modul în care putem modela fericirea în viața noastră de zi cu zi.

Citește și:

7. Practica fericirea zi de zi. Fericirea poate fi o parte a obiceiurilor tale zilnice. Faptul că ești sănătoasa poate fi fericire. Faptul că ai zâmbit astăzi poate fi fericire. Iar cum fericirea este contagioasă, alege să o răspândești în jurul tău.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.