Setari Cookie-uri

Ce nu iti spune nimeni despre cele trei mari iubiri ale vietii tale

Se spune ca in viata avem doar trei iubiri. Fiecare se intampla pentru un anumit motiv: primul te invata despre asteptarile tale, al doilea te invata cine esti cu adevarat, iar al treilea te invata ce inseamna sa iubesti cu adevarat o alta persoana.

Se spune ca in viata avem doar trei iubiri. Fiecare se intampla pentru un anumit motiv: primul te invata despre asteptarile tale, al doilea te invata cine esti cu adevarat, iar al treilea te invata ce inseamna sa iubesti cu adevarat o alta persoana.

Este adevarat ca prima noastra dragoste ne risipeste miturile despre basme, ca cea de-a doua dragoste ne invata sa ne redescoperim si sa intelegem cine suntem cu adevarat, si ca cea de-a treia dragoste ne da lumea peste cap. Insa trebuie sa intelegem ca multi dintre noi nu iubesc doar de trei ori. Uneori, trebuie sa trecem prin multe relatii pentru a ne invata aceste lectii. Uneori, sentimente noastre ne pot trada si putem ajunge sa vedem o persoana nepotrivita precum un adevarat suflet pereche.

foto interior si prima pagina: Captblack76, Shutterstock

Ce nu iti spune nimeni despre prima relatie este ca, adesea, nu este deloc o relatie. Este aproape o relatie. Nu toti oamenii au o relatie adevarata precum cea in filme. Din acest motiv a doua relatie este atat de frumoasa la inceput.

Citește și:

Ce nu iti spune nimeni despre a doua relatie este urmatorul lucru: chiar daca cineva care iti spune ca te iubeste mai mult decat orice pe lumea asta, asta nu inseamna ca sunteti destinati unul altuia. O relatie nu vine doar cu iubire si atat... ar fi prea usor. O relatie vine cu sinceritate, cu respect reciproc, cu incredere, cu visuri comune, cu planuri de viitor, cu compromisuri. O relatie inseamna munca. A doua relatie te invata cu adevarat ca atractia nu este dragoste. Nu este sustenabila.

Ce nu iti spune nimeni despre cea de-a treia relatie este ca uneori este cea mai dificila dintre toate. Cea de-a treia relatie vine la tine cand ai renuntat deja la ideea de a iti gasi sufletul pereche... si gasesti pe cineva cu care sa iti imparti viata, cu care sa construiesti o relatie pentru totdeauna. Descoperi ca dragostea nu este ceva pe care o gasesti, ci ceva care te gaseste cand esti pregatita. Aceasta este relatia adevarata, care te face sa fii tu insati. Esti fericita, te simti minunat. Insa nu este usoara... trebuie sa lupti pentru ca aceasta relatie sa fie pentru totdeauna. Nu te poti culca pe o ureche cu ea. Si, crede-ma, fiecare lupta merita.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.