Setari Cookie-uri

Cinci pași pentru a valorifica noul început de an

Sa fii pregatita si recunoscatoarea, acestea sunt doua dintre cheile spre manifestarea vietii dorite spune Wayne Dyer in biografia sa, ”I Can See Clearly Now.” Indiferent de ceea ce se intampla in viata ta acum, nu uita ca un nou inceput este aproape. Iata ce poti face pentru a-l valorifica.

1. Fii pregătită și recunoscătoare. Atunci când ești pregătită și recunoscătoare pentru ceea ce ai deja în viața ta, oportunitățile apar. După cum, atunci când ai lecții de învățat și ești gata să o faci, apar și profesorii. Aceștia nu sunt neapărat persoane. ”Uneori se manifestă sub forma unui cumul de coincidențe, sau o scrisoare în cutia poștală sau un interviu la o televiziune”, scrie Wayne Dyer.

foto interior si prima pagina: Ollyy, Shutterstock

2. Urmează-ți pasiunea. Atunci când îți urmezi visele și pasiunea, sunt șanse mari să ai în sfârșit parte de un succes ieșit din comun. Atunci când nu te abați de la cea mai înaltă viziune pe care o ai despre tine însăți, viața ta se schimbă în așa fel încât practic succesul începe să te vâneze pe tine.

Citește și:

3. Conectează-te cu sinele tău superior. El este acolo în tine și este, de fapt tu. Totul este să îți amintești. In acel moment, te reconeztezi cu Sursa creatoare și obții puterea acesteia pentru că sunteți una.

4. Spune-ți că este posibil să ai o viață îndestulată făcând ceea ce îți place. Ni s-a spus de mici că doar anumite meserii sunt bănoase sau că doar cine fură face bani. In realitate, atunci când faci ceva cu iubire belșugul începe să curgă către tine. ”Atunci când ești fidelă scopului tău și îți urmezi fericirea, mintea universală cooperează cu tine pentru a-ți aduce planul la îndeplinire”, scrie Wayne Dyer.

5. Nu te gândi la cum, gândește-te la ce. Lasă-ți imaginația să zboare cu aripile de iubire ale inimii pentru a crea visul inimii tale. Concentrează-te pe intenție, recunoștiință, senzații în corp și toate celelalt emoții pozitve pe care le simți atunci când îți vizualizezi dorința împlinită. Nu lăsa mintea să intervină și să îți spună diverse lucruri. Fii însă atentă la sincronicități și lasă Universul să îți ghideze pașii pe cărarea potrivită, să îți deschidă ușile și să îți scoată oamenii de care ai nevoie.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.