Setari Cookie-uri

6 Lucruri pe care le înveți despre dragostea adevărată doar atunci când ajungi să o întâlnești

Dragostea adevărată este, de fapt, despre întâlnirea cu o altă persoană în cea mai pură formă a ei și, bineînțeles, prețuirea a ceea ce găsești. Nu este ceva ce găsești din întâmplare, ci ceva ce se cultivă în timp. 

Dragostea adevărată este, de fapt, despre întâlnirea cu o altă persoană în cea mai pură formă a ei și, bineînțeles, prețuirea a ceea ce găsești. Nu este ceva ce găsești din întâmplare, ci ceva ce se cultivă în timp.

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care le înveți despre dragostea adevărată doar atunci când ajungi să o întâlnești:

foto interior si prima pagina: Unsplash.com

1. Amândoi sunteți egali. Acesta este unul dintre cele mai dificile și în același timp cele mai simple lucruri de învățat. De multe ori, un partener sacrifică sau, din contră, cere mai mult de la celălalt. Atunci când persistă acest echilibru, pot apărea resentimente, uneori certuri și discuții aprinse.

Citește și:

2. Întotdeauna sunteți în aceeași tabără. De prea multe ori (în special în momentele mai dificile) partenerii uită că sunt împreună, lucru care duce la distanțare și chiar la despărțire. Nu uitați niciodată că sunteți amândoi împotriva lumii întregi. Indiferent de cât de dificilă este o situație, rămâneți apropiați.

3. Nu este vorba despre cât de mult râdeți împreună, ci despre cât de mult plângeți împreună. Vulnerabilitate există până și în cele mai dificile cupluri. Momentele dificile sunt cele care încheagă cu adevărat o relație, care apropie partenerii și care demonstrează cât de mare este iubirea dintre ei.

4. Comunicarea este unul dintre pilonii principali ai unei relații. Însă este important ca aceasta să fie sinceră. Degeaba comunicați dacă discuțiile sunt seci, pline de minciuni. Important este să vă deschideți inimile, să aveți încredere unul în celălalt, să vă apreciați pentru acest curaj.

Citește și:

5. Nu trebuie să vă schimbați. Nu poți schimba o persoană, nu trebuie să încerci niciodată asta. În cuplurile cu adevărat fericite, perfecțiunea vine tocmai din imperfecțiunea celor doi. Da, există probleme, există frustrări, însă aceste lucruri sunt cele care dau unicitate unei persoane.

6. Partenerii nu așteaptă să se completeze. De ce ai nevoie să te completeze? Te simți incompletă? Înainte de a fi fericită cu o altă persoană trebuie să înveți să fii fericită cu tine. Să te accepți pentru ceea ce ești, să te apreciezi pentru toate luptele pe care le-ai dus, să te iubești pentru toate calitățile și toate defectele. Abia atunci ești pregătită să iubești o altă persoană.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.