Setari Cookie-uri

17 Semne că deja ți-ai întâlnit sufletul pereche (dar ești prea ocupată să îl vezi)

Cu toții credem că întâlnirea cu sufletul pereche este un moment magic, cu artificii și fluturi în stomac. Ghici ce? Nu trebuie să fie așa. Este posibil ca deja să îți fi întâlnit sufletul pereche. Doar pentru că nu l-ai observat nu înseamnă că nu s-a întâmpalt.

"Oamenii cred că un suflet pereche te completează perfect și asta e ceea ce își dorește toată lumea. Însă un adevărat suflet pereche este ca o oglindă, este acea persoană care îți arată tot ce te trage înapoi și este acea persoană care te pune față în față cu tine pentru a-ți putea schimba singur viața. Probabil că un suflet pereche adevărat e cea mai importantă persoană pe care ți-e dat să o întâlnești în viață, pentru că-ți spulbera toate prejudecățile și te obligă să te trezești. Dar să trăiești cu un suflet pereche pe veci? Nu. Prea dureros. Sufletele pereche vin în viața ta doar ca să-ți arate o altă față a ta, apoi pleacă. Rolul sufletului pereche este să te zdruncine, să-ți dizolve puțin ego-ul, să-ți arate obstacolele și adicțiile pe care le ai, să-ți deschidă sufletul pentru ca o nouă lumină să poată pătrunde în el. Să te aducă la disperare, să te facă să-ți pierzi controlul în așa măsură încât să te determine să-ți schimbi viața, să te transformi…" - Elizabeth Gilbert

Citește și:

foto interior si prima pagina: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Cu toții credem că întâlnirea cu sufletul pereche este un moment magic, cu artificii și fluturi în stomac. Ghici ce? Nu trebuie să fie așa. Este posibil ca deja să îți fi întâlnit sufletul pereche. Doar pentru că nu l-ai observat nu înseamnă că nu s-a întâmpalt.

Toată lumea are un (sau mai multe) suflet pereche și fie că îl cauți sau nu, acesta tot te va găsi. Nu te poți ascunde de sufletul tău pereche. Mai jos am adunat câteva dintre cele mai importante semne care ar putea indica faptul că ești față în față cu sufletul tău pereche și nici măcar nu ai băgat de seamă. Uneori, oamenii uimitori din viața noastră trec neobservați pentru o vreme. Îți poți găsi sufletul pereche într-un prieten apropiat sau într-un coleg.

Citește și:

1. Vă susțineți unul pe altul în fiecare moment dificil.

2. Poți vorbi cu el despre orice. Îi spui fiecare gând care te macină, fiecare secret. În preajma lui renunți la toate măștile și ești tu însăți.

3. Simți conexiunea dintre voi.

4. Învățați lucruri noi unul de la celălalt.

5. Poți vedea în ochii lui iubire și admirație.

6. Simți că îl cunoști de o viață. Nu îți poți imagina viitorul fără el.

7. Întotdeauna ești sinceră cu el (chiar și atunci când adevărul doare).

8. Timpul zboară când sunteți împreună.

9. Comunicați telepatic, iar când sunteți împreună vă puteți înțelege și din priviri.

10. Vă inspirați unul pe celălalt.

11. Te simți în siguranță când ești în preajma lui.

Citește și:

12. Nu poți sta departe de el pentru mult timp.

13. Te respectă.

14. Când îl vezi uiți de toate problemele.

15. Ești fericită când este alături de tine.

16. Este persoana care știe cum să te liniștească în momentele dificile.

17. Nu ai vrea să fii cu altcineva.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.