Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii în iubire în 2019

2019 va fi un an plin de surprize frumoase pe plan sentimental pentru aceste zodii. Află dacă și tu te numeri printre ele.

2019 va fi un an plin de surprize frumoase pe plan sentimental pentru aceste zodii. Află dacă și tu te numeri printre ele.

foto interior si prima pagina: ProStockStudio, Shutterstock

Taur

Meriți ce este mai bun, însă nu lasă ca încăpățânarea și orgoliul să te țină prizonieră în propria viață și să repeți aceleași greșeli în fiecare relație pe care o ai. Dacă ești pregătită să iubești cu adevărat, deschide-ți inima, renunță la zidurile pe care le-ai construit în jurul sufletului tău și eliberează-te de toate lanțurile. Te vei simți liberă, te vei simți în al nouălea cer. Acceptă schimbările care intervin în viața ta și fii pregătită să descoperi cum se simte iubirea adevărată.

Rac

Ești o persoană foarte sensibilă și îți este destul de dificil să renunți la bagajele și la sentimentele din relațiile din trecut. Însă trebuie să înveți să faci asta, să găsești o calea care funcționează pentru tine... pentru că astrele au surprize incredibil de frumoase pentru tine în 2019. Da, viața poate fi uneori dificilă, însă nu are rost să lupți cu morile de vânt. Acceptă ce se întâmplă, învață din greșeli și mergi mai departe. Nu te lăsa prinsă în trecut, viitorul are atât de multe lucruri frumoase pregătite pentru tine. Dragostea este la tot pasul, trebuie doar să o descoperi. Dacă ești deja într-o relație, este posibil ca în scurt timp să îți dorești să faci pasul cel mare.

Citește și:

Balanță

Ești pregătită să iubești cu adevărat? Anul 2019 va fi unul plin de surprize interesante pentru tine în viața sentimentală. Alegi să închei o relație toxică, care te-a ținut prea mult în loc și te-a hrănit doar cu durere și orgolii. Va fi o perioadă mai dificilă pentru tine, însă tot ce se întâmplă acum se întâmplă cu un motiv. Ai încredere în Univers, îți pregătește un viitor minunat; în scurt timp îți va scoate în cale o persoană care îți va demonstra ce înseamnă să iubești cu adevărat; care te va respecta, îți va fi alături necondiționat și îți va oferi atenția de care ai nevoie.

Pești

Întotdeauna visătoare și emoțională, ești o persoană care adora să se îndrăgostească - pentru că ți se pare că iubirea este cel mai frumos dar primit de la viață. În cazul în care ești deja într-o relație, în 2019 este posibil să devii și mai atașată de partenerul de cuplu și să te gândești tot mai des că ar fi bine să faceți următorul pas în viața voastră. Dacă ești singură, în scurt timp astrele îți vor scoate în cale o persoană cu adevărat specială, care îți va da viață peste cap și îți va arăta cât de frumos este să iubești și să fii iubită.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.