Setari Cookie-uri

17 Semne de la Univers că ești pe drumul cel bun

Știu, uneori te simți copleșită și vrei să renunți la tot. Însă o să te rog să nu te dai bătută. Mai ai puțină răbdare, mai fă câțiva pași mărunți și te asigur că vei vedea luminița de la capătul tunelului. 

Cand sufletul nu mai poate, priveste catre cer.

Cu toate schimbările de care ai avut parte în ultima perioadă, cu toate urcușurile și coborâșurile, cu toate compromisurile și cu toate deciziile luate pe nepusă masă, te simți mai dezorientată ca niciodată și nu mai știi ce este bine și ce este rău pentru tine.

Știu, uneori te simți copleșită și vrei să renunți la tot. Însă o să te rog să nu te dai bătută. Mai ai puțină răbdare, mai fă câțiva pași mărunți și te asigur că vei vedea luminița de la capătul tunelului.

foto interior si prima pagina: Universe hears us, Shutterstock

În momentele în care nu mai înțelegi nimic, iată câteva semne clare de la Univers care îți demonstrează că ești pe drumul cel bun:

1. Simți că ești conectată mai mult ca oricând la sufletul tău. Îi înțelegi fiecare stare și emoție pe care o are.

Citește și:

2. Cresc vibrațiile. Corpul tău se pregătește pentru ceea ce urmează. Simți energie în venele tale, în mușchi, în nervi, în fiecare celulă din corpul tău.

3. Te simți mai apropiată de anumite persoane din viața ta. În plus, nici nu trebuie să vorbești cu ele pentru a înțelege ce simt.

4. Ești foarte sensibilă la energia negativă din jurul tău, motiv pentru care alegi să te lași înconjurată doar de cei dragi.

5. Respiri mai profund și mai lent.

6. Începi să vezi coduri numerice, să înțelegi mai bine limbajul naturii. Din când în când simți că acestea sunt semnele pe care Universul ți le transmite.

7. Experimentezi deja-vu-uri.

8. Simți nevoia de a îți îndeplini misiunea. Această misiune include schimbarea, vindecarea și protejarea lumii.

Citește și:

9. Ești mult mai atentă la ceea ce gândești. Nu mai lași ca gândurile negative să îți zburde prin minte.

10. Atragi persoane noi în viața ta.

11. Îți este mai greu să te adaptezi la schimbările pe care nu le simți potrivite pentru tine. Înainte acceptai fără să stai pe gânduri provocări noi, chiar și atunci când știai că nu îți sunt de mare folos.

12. Ești mult mai sensibilă decât înainte. Empatizezi mai ușor cu oamenii din jurul tău și, în plus, simți nevoia să îi protejezi pe cei apropiați, să elimini toată energia negativă din jurul lor.

13. Înveți să te lași condusă de puterea iubirii.

14. Ești recunoscătoare pentru tot ce ai reușit să realizezi până acum.

15. Ești focusată pe dezvoltarea personală; începi să te interesezi tot mai mult de yoga, pilates, meditație pentru a îți reseta și reechilibra vibrația internă.

Citește și:

16. Uneori ai sentimente mixte de depresie, anxietate, disperare, neliniște, schimbări bruște de dispoziție și energie foarte scăzută. Trebuie să treci prin toate aceste stări pentru a fi mai conectată la propria persoană.

17. Ai un sentiment de legătură cu tot ce există în această lume. Această unitate puternică este simțită la un nivel profund în sufletul tău.

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.