Setari Cookie-uri

Șapte lecții de la Jennifer Lopez

Cateva dintre cele mai frumoase lectii de viata pe care le-am invatat de la Jennifer Lopez dupa ce am urmarit filmul A doua sansa.

Unul dintre filmele care m-a bucurat la finalul anului trecut a fost ”A doua șansă.” Și nu doar pentru ținutele lui J Lo sau faptul că arată impecabil la peste 40 de ani dar și pentru mesajele filmului. Iată ce am învățat în mai puțin de două ore de la actrița americană.

foto interior si prima pagina: Andrea Raffin, Shutterstock

1. Adevărul iese întotdeauna la iveală. Nu știu cum se face dar nu se poata altfel. Este ca un dop de plută pe care oricât de mult te străduiești să îl bagi la fund, sfârșește prin a ajunge înapoi la suprafața apei. Iar când o face, generează o reacție în lanț care poate duce chiar la dispariția lacului respectiv.

2. Nimeni nu îți poate lua ceea ce știi. Indiferent de ce spune lumea, ce este al tău este al tău. Experiența ta, talentul tău, cunoștiințele tale nu-ți pot fi negate sau luate. Iar atunci când ai curaj să le valorifici, reușești să schimbi în bine nu doar viața ta dar și pe a altora.

Citește și:

3. Nu este vorba doar despre tine în propoziția vieții. Cu cât ceea ce faci tu are un impact mai mare și mai pozitiv asupra celor din jur, cu atât cresc și sorții tăi de izbândă. Trăim într-un univers participativ în care suntem conectați unii cu ceilalți. Binele tău este și al meu. Binele meu este și al tău.

4. Iubirea rezistă. Ba chiar mai mult și mai bine decât coafura. Dacă cineva te iubește, te va înțelege. Te va aștepta și, mai ales, te va ierta.

5. Fiecare dintre noi face ceea ce poate și știe mai bine într-un anumit moment. Unele decizii sunt grele, extrem de grele. Chiar și atunci când par greșite, se pot dovedi, în cele din urmă benefice pentru toți cei implicați. Ne dăm seama de asta atunci când încetăm să judecăm, reușind să vedem astfel imaginea de ansamblu.

Citește și:

6. Minciuna te minte. Poate că uneori o minciună pare a fi cea mai bună soluție într-o situație. Ulterior se deovedește că te minte. O minciună va atrage după sine o alta creând un eșafodaj fragil gata să se prăbușească oricând. Dar și o mare tensiune în corp.

7. Ai încredere în tine orice-ar fi. Dacă ai un vis, dacă știi că ești foarte bună la ceva, nu renunța indiferent de ce spune lume. La un moment dat, oportunitatea va apărea în calea ta.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.