Setari Cookie-uri

Găsește un bărbat care te acceptă așa cum ești 

Găsește un bărbat pe care nu trebuie să îl impresionezi în niciun fel pentru că el deja este impresionat de tine și de tot ce ești. 

Un bărbat care te iubește cu adevărat îți acceptă și calitățile, dar și defectele. Pentru că toate acestea te fac unică și specială.

Găsește un bărbat în fața căruia poți fi tu însăți. Fără măști, fără a încerca să fii perfectă. Un bărbat care te iubește cu toate calitățile și defectele tale, lângă care te poți simți cu adevărat liberă și care nu îți cere să acționezi într-un anumit mod sau să vorbești într-o anumită manieră pentru a fi interesat de tine.

Găsește un bărbat cu care poți fi complet sinceră. Un bărbat în care poți avea încredere, căruia îi poți spune fără teamă toate secretele tale pentru că știi că acestea vor fi în siguranță. Un bărbat care ascultă și încearcă să te înțeleagă și care, la rândul lui, nu se teme să îți împărtășească trecutul lui.

Citește și:

Găsește un bărbat căruia nu îi păsă de cine ești, ce statut ai sau ce faci. Un bărbat care nu îi păsă de titluri sau etichete sau nume mari, un bărbat care este destul de umil să-și dea seama că aceste lucruri nu contează și nici nua r trebui să conteze.

Găsește un bărbat pe care nu trebuie să îl impresionezi în niciun fel pentru că el deja este impresionat de tine și de tot ce ești.

Găsește un bărbat care îți reamintește că poți fi iubita chiar și în cele mai dificile zile ale tale... pentru că în astfel de momente ai nevoie de cea mai multă atenție.

Găsește un bărbat care te consideră atractivă chiar și în cele mai largi și pufoase pijamale.

Găsește un bărbat lângă care să te simți în siguranță și care să nu te facă să simți că ești într-o cursă pe care trebuie să o câștigi.

Citește și:

Găsește un bărbat care știe ce înseamnă să crești într-o relație, să iubești necondiționat, să lupți și să depășești toate obstacolele de dragul iubirii.

Găsește un bărbat care are ochi doar pentru tine, care îți este fidel, care îți oferă spațiul și libertatea de care ai nevoie pentru a te dezvolta și a fi tu însăți. Găsește un bărbat care te îmbrățișează noaptea și care te sărută în fiecare dimineață. Găsește un bărbat care este mândru să fie partenerul tău, care te iubește necondiționat și care are un zâmbet larg pe buze doar când se gândește la tine. Găsește un bărbat care te respecta. Găsește un bărbat care ar da orice pentru a te vedea cu adevărat fericită.

foto interior si prima pagina: Jacob Lund, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.