ZAREA 1912, Vinarsul. Istoria rescrisă

ZAREA 1912, Vinarsul. Istoria rescrisă
Kudika
14 Ianuarie 2019

Aromele elegante, notele fine de stafide, vanilie, migdale şi note lemnoase ale Vinarsului ZAREA 1912 XO sunt cu adevărat excepţionale, oferind consumatorilor o experienţă fascinantă a gustului. 

comunicat de presa

Citeste si:
Istoria pantofilor sport Converse: descoperă de unde pornește...

“Numai întoarcerea noastră către trecut ne dă forţa faptelor de azi.”

Nicolae Iorga

ZAREA 1912 XO, Vinarsul, este licoarea tribut anului de naştere al Companiei ZAREA. În fiecare picătură din acesta renaşte istoria de mult uitată celui mai proeminent producător de vinuri spumante şi a băuturi distilate din vin din România. Păşind prin istorie și culegând învăţături cu adevărat valoroase din arhiva ZAREA cu reţete documentate pentru posteritate, am renăscut Vinarsul de înaltă clasă învechit în butoaie de stejar, cu aromă bogată, caracter puternic şi gust sofisticat, pe care îl dedicăm oamenilor de succes, care, ca și noi, caută perfecţiunea.

Aromele elegante, notele fine de stafide, vanilie, migdale şi note lemnoase ale Vinarsului ZAREA 1912 XO sunt cu adevărat excepţionale, oferind consumatorilor o experienţă fascinantă a gustului.

Povestea ZAREA începe la 1912 odată cu descălecarea neamţului Wilhelm Mott, care pune bazele unei mici făbricuţe de băuturi în Micul Paris, fabrică ce devine simbol al eleganţei şi al rafinamentului în perioada interbelică. Istoria merge mai departe în anii ’50, când cele mai nobile băuturi din România se realizau la secţia ZAREA 5, secţia de “Coniacuri de calitate superioară”, în care maeştrii gustului înfrăţeau distilatul din vinuri învechite şi maceratele naturale. Multe dintre vinarsurile din crama ZAREA au fost medaliate în cadrul competiţiilor internaţionale.

“Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus dacă vrei să poţi să vezi foarte departe” – Constantin Brâncuşi

Oricine ştie că preţul succesului este timpul învestit, muncă asiduă şi mai ales determinarea de a duce lucrurile la bun sfârşit, indiferent de condiţii sau de obstacole. ZAREA 1912, Vinarsul, este povestea succesului Companiei ZAREA ce evidenţiază tradiţia de peste 100 de ani pe piaţa din România, marcând traseul acesteia prin istoria vinurilor spumante şi a băuturilor distilate româneşti.

ZAREA reuneşte adevăratele talente ale industriei băuturilor, cunoscători ai gustului care dezvoltă în zeci de ani reţete fine ale vinarsurilor, a căror recunoaştere a fost atestată de-a lungul timpului prin nenumăratele medalii obţinute la competiţii internaţionale. Tradiţia de producător de băuturi spirtoase de înaltă calitate este recunoscută şi azi, când consumatorii români au votat ZAREA ca fiind Nr.1 în ceea ce privește Calitatea în categoria Băuturilor Spirtoase conform studiului de piața QUDAL – QUality meDAL realizat de ICERTIAS în România (www.icertias.com)

Bucuraţi-vă de succes având alături un pahar cu ZAREA 1912 XO. Distilatul nobil învechit în butoaie de stejar este oferit într-o selecţie exclusivă – ZAREA 1912 XO - ale cărei caracteristici individuale şi note aromatice speciale sunt oferite de gradul de învechire al distilatului din vin.

Vinarsul ZAREA 1912 XO se găseşte într-o sticlă excepţională cu prezentare premium de 0,7L într-o cutie elegantă individuală. Preţ recomandat: 110 ron (inclusiv TVA).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri