Setari Cookie-uri

Cea mai veche poveste a sufletelor pereche: Ceea ce este sortit să fie al tău, va fi!

Un suflet pereche este o persoana cu care simti instantaneu o legatura profunda, karmica si naturala.

Nu este incredibil cum doua suflete straine ajung sa isi uneasca destinele pentru totdeauna?

foto interior si prima pagina: Solomandra, Shutterstock

Definitia sufletului pereche:

Un suflet pereche este o persoana cu care simti instantaneu o legatura profunda, karmica si naturala.

Asadar, nu definim sufletul pereche ca o persoana obisnuita... mai degraba este o parte pierduta, dar esentiala din noi. Deci, asta ne duce la radacinile acestei credinte. De unde provin sufletele pereche?

Povestea antica a sufletelor pereche:

Potrivit lui Plato, cand lumea a fost creata, oamenii aveau 4 brate, 4 picioare, un cap si doua fete. Existau trei genuri de oameni: barbatul care avea doua seturi de organe genitale masculine si era considerat copilul Soarelui. Femeia care avea doua seturi de organe genitale feminine si era considerata copilul Pamantului. Omul androgin care avea un organ genital feminin si un organ genital masculin si era considerat copilul Lunii.

Citește și:

In acele momente, oamenii erau extrem de fericiti si puternici. Era o perioada minunata pentru omenire, insa acest lucru a dus la mandrie si la convingerea ca ar putea cuceri chiar si zeii. De aceea, unele zeitati au cerut sa fie pedepsiti si sa ii loveasca cu fulgere. Cu toate acestea, Zeus care iubea foarte mult omenirea, a decis sa gaseasca o solutie mai blanda - a taiat toti oamenii in jumatate.

Aceste "jumatati de fiinte" si-au pierdut imediat puterea, devenind mizerabile si avand doar amintiri asemanatoare fantomelor despre fosta lor existenta. Din fericire, Apollo a decis sa binecuvinteze omenirea din nou, construind trupurile oamenilor - fiecare persoana avea un singur organ genital si isi cauta cealalta jumatate a sufletului sau care, de asemenea, ratacea pe pamant.

Nu toti oamenii sunt binecuvantati ca soarta sa le scoata in cale sufletele pereche. De fapt, foarte putini reusesc. Odata ce se intampla, ei simt o conexiune instantanee, o atractie magnetica care ii aduce impreuna.

Citește și:

Se spune ca nu exista bucurie mai mare si cadou mai frumos de la viata decat sa iti intalnesti sufletul pereche.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.