Setari Cookie-uri

Patru trucuri pentru a-ți recăpăta pofta de viață

Iată cateva trucuri pentru a-ți recăpăta pofta de viață cât ai bate din palme în ianuarie.

Vacanța de iarnă s-a dus, vremea este rece și mohorâtă, job-ul îți mănâncă aproape toată ziua iar până la Paște mai este o veșnicie. Cu alte cuvinte, te-ai duce la culcare și te-ai mai trezi pe 1 martie, să nu pierzi mărțișoarele. Iată cateva trucuri pentru a-ți recăpăta pofta de viață cât ai bate din palme în ianuarie.

foto interior si prima pagina: coka, Shutterstock

1. Fă mișcare. Știu, ai fi vrut ca primul pas să includă terapia prin shopping. Stilul de viață sedentar combinat cu zilele scurte încetinesc mtabolismul și creează o stare de vitalitate scăzută. Pe de altă parte, mișcarea îți pune sângele în mișcare și produce endorfine. Fă o plimbare, mergi la patinoar, mergi la sală. Ieși în weekend la dans Vei vedea că te vei simți mult mai energică și mai creativă.

Citește și:

2. Nu te închide în casă. Nu lăsa temperaturile scăzute să te priveze de aer proaspăt, chiar și acela dintr-un oraș super aglomerat cum este Bucureștiul. Nu-i așa că în copilărie nu te gândeai nici o clipă la cât de frig este afară? Prefă-te că ești copil din nou și bucură-te de zăpadă. Fă un om de zăpadă și, de ce nu, încinge o bătaie cu bulgări.

3. Răsfață-te. Unul dintre cele mai sigure moduri de a te bucura de viață este să te simți bine în pielea ta. Nu te gândi că degetele de la picioare nu se văd în cizme. Ingrijește-te de ele ca și cum ar fi la vedere. Fii cochetă și parfumată chiar și când stai în casă. Dă-te cu parfum înainte de culcare. Poartă lenjerie sexy. Orice te face să te simți femeie este mai mult decât binevenit. Cu cât îți vei oferi mai mult răsfăț cu atât acesta va începe să vină și din partea celorlalți.

Citește și:

4. Iubește din tot sufletul. Ah, ar fi trebuit să încep cu asta. Pentru că o persoană care iubește din tot sufletul găsește în fiecare clipă o mie de motive să se bucure de viață. Iubește-te pe tine, iubește-ți viața, iubește ceea ce faci. Iubește-l mult și des pe El, iubește-ți familia, prietenii și colegii. Atunci când faci asta, fiecare anotimp și fiecare zi sunt minunate.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.