Setari Cookie-uri

Cu cât accepți mai repede aceste adevăruri dificile, cu atât vei înțelege mai repede sensul tău în viață

Cel mai rapid mod de a face progrese în viața ta și de a merge pe drumul potrivit pentru tine este să începi să accepți aceste adevăruri.

Știu, poate fi dificil să accepți adevăruri dureroase. Însă dacă reușești să le înțelegi și să îți dai seama că nu poți face absolut nimic pentru a le schimba, totul va fi în favoarea ta deoarece ai șansa să accepți că viața nu este pentru totdeauna și alegi să te bucuri de ea așa cum este - bună sau rea, cu zâmbete și cu plânșete, cu fericire și cu durere.

Cel mai rapid mod de a face progrese în viața ta și de a merge pe drumul potrivit pentru tine este să începi să accepți aceste adevăruri. Îți recomand să ți le notezi pe o foaie de hârtie pe care să o așezi undeva la vedere pentru a te intersecta cu ea cât mai des cu putință. Citește lista cât de des poți și începe călătoria pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Citește și:

foto interior si prima pagina: FCSCAFEINE, Shutterstock

Ești pregătită?

1. În cele din urmă vom pierde toate persoanele pe care le iubim și toate lucrurile la care ținem. Și nu, chiar nu putem face absolut nimic pentru a împiedica acest lucru.

2. Chiar dacă ești o persoană cu suflet bun, lucrurile rele tot ți se vor întâmpla. Este un lucru trist, dar adevărat. Așa funcționează viața.

3. Viața nu va fi niciodată corectă. Ea joacă după propriile reguli, nu după regulile pe care le vrei tu. Așteaptă-te la dezamăgiri, pierderi, suferința și durere. Dar și la momente incredibil de frumoase ce te vor face să te simți cea mai fericită și norocoasă persoană de pe pământ.

4. Nu te aștepta ca oamenii să fie drăguți. Vei fi dezamăgită de multe ori.

5. Niciodată nu vei fi perfectă. Nu vei avea o viață perfectă, o slujbă perfectă, o familie perfectă. Însă tocmai în această imperfecțiune se află frumusețea și esența vieții.

Citește și:

6. Schimbarea se va întâmpla fie că vrei, fie că nu vrei. Așa că nu mai luptă cu morile de vânt și acceptă ce se întâmplă.

7. Timpul pierdut degeaba este un timp pe care nu îl vei mai recupera niciodată. Așa că încearcă să fii mai atentă la modul în care îți petreci zilele.

8. Uneori nu va fi așa cum îți dorești. Și nu ai ce face în privința asta.

9. Banii sunt importanți, însă nu te concentra doar asupra lor. Mai important este timpul.

10. Nu încerca să faci pe toată lumea fericită. Nu vei reuși niciodată.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.