Setari Cookie-uri

12 moduri prin care îți spune TE IUBESC fără să rostească un cuvânt

Doar pentru că un bărbat nu spune, nu înseamnă că nu te iubește, că nu te prețuiește și nu ar face tot ce îi stă în puteri pentru a te păstra alături de el întreaga viață.

Comunicarea este unul dintre pilonii de bază ai unei relații. Însă unele lucruri sunt mai ușor de spus decât de făcut. De multe ori, în special în timpul etapelor inițiale ale oricărei relații, cuvintele sunt mai greu de rostit - și da, bărbații sunt la fel de timizi și de nervoși precum femeile când își fac sentimentele cunoscute.

Doar pentru că un bărbat nu spune, nu înseamnă că nu te iubește, că nu te prețuiește și nu ar face tot ce îi stă în puteri pentru a te păstra alături de el întreaga viață.

foto interior si prima pagina: Halfpoint, Shutterstock

Iată câteva moduri prin care el își arătă dragostea fără să spună nici măcar un cuvânt:

1. Când este cu tine timpul își perde toată importanța. Tot ce contează în astfel de momente este să te vadă fericită, cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

2. Nu poate să stea departe de tine. Chiar și o simplă tinere de mână îl poate da de gol că te iubește.

3. Nu ai simțit niciodată că nu îți oferă atenție. Din contră, oricât de ocupat ar fi, întotdeauna găsește timp să fie cu tine. De asemenea, când vrei să discuți ceva cu el, este ochi și urechi. Întotdeauna poți conta pe el pentru că tot ce își dorește este ca tu să fii bine.

4. Indiferent de ce se întâmplă și de toate luptele care apar în calea voastră, el nu renunță... ci din contră, te ține strâns de mână și trece cu tine prin toate furtunile. Pentru că știe că nu poate exista curcubeu fără ploaie.

6. Întotdeauna se gândește cum să te mai surprindă și ce cadouri să îți mai facă.

7. Râde când este cu tine. În momentele în care sunteți împreună, nu are niciun motiv să fie îngrijorat, trist sau anxios. Doar trăiește clipă și este fericit alături de tine.

Citește și:

8. Chiar dacă are un program foarte încărcat, încearcă să găsească timp pentru a fi cu tine. Depune eforturi uriașe pentru a fi cu tine și, cel mai important, niciodată nu se plânge de acest lucru.

9. Râde mult când este în preajma ta. Pentru că tu îl faci să se simtă minunat, să se relaxeze, să uite de probleme.

10. Ochii sunt oglinda sufletului. Și da, îți poți da seama de faptul că te iubește dacă studiezi puțin modul în care te privește.

11. Îți răspunde de fiecare dată la telefon - fie că este vorba despre un apel sau un mesaj. Nu te face să aștepți.

12. Este întotdeauna alături de tine atunci când ai nevoie. Te ascultă, te sprijină necondiționat, încearcă să îți ofere sfaturi și te susține indiferent de deciziile pe care le iei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.