Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care bărbații le fac numai atunci când iubesc cu adevărat

Concentrându-ne pe ce face un bărbat când iubește cu adevărat, iată câteva acțiuni care arată că este îndrăgostit până peste cap de partenera lui de viață:

Este nevoie de o foarte mare vulnerabilitate pentru un bărbat să arate ce simte cu adevărat, fără să își ascundă emoțiile din cauza unor convenții sociale.

foto interior si prima pagina: maxbelchenko Shutterstock

Concentrându-ne pe ce face un bărbat când iubește cu adevărat, iată câteva acțiuni care arată că este îndrăgostit până peste cap de partenera lui de viață:

1. Ascultă cu adevărat

Este acolo când ai nevoie să vorbești. Te ascultă cu adevărat, înțelege ce spui, este acolo pentru tine indiferent de situație și, cel mai important, este dispus să îți dea sfaturi doar dacă ai nevoie de ele (fără să se supere când decizi să îți asculți intuiția și să faci ce consideri tu că este mai bine pentru tine).

Citește și:

2. Va avea argumente cu tine

Nu vor fi certuri dificile, însă vor fi argumente aprinse. Și nu va pleca atunci când lucrurile vor fi mai neplăcute, din contră. Va sta în fața ta, te va asculta și, la rândul lui, va spune ce are pe suflet astfel încât să rezolvați problemele pe care le aveți (da, este dispus să faceți compromisuri).

3. Va face sacrificii pentru fericirea ta

Acesta ar putea fi unul dintre cele mai mari semne că pentru el ești mai importantă decât orice pe această lume. Acesta este un mod de a îți arăta dragostea și respectul pentru tine.

4. Va lupta pentru dragostea ta

Un bărbat care te iubește cu adevărat va lupta pentru ca tu să îl iubești cu adevărat. El se simte norocos că te are în viața lui și nu se culcă pe-o ureche. Din contră, zi de zi încearcă să te recucerească și să îți demonstreze cât de mult ține la tine.

Citește și:

5. Va fi mândru de toate realizările tale

El este cel mai mare susținător al tău și întotdeauna va fi mândru de realizările tale, te va susține și te va împinge de la spate pentru a lupta și a îți urma visurile.

Nu există nicio concurență în dragoste și astfel nu se va simți niciodată amenințat de tine.

6. Îți va spune cât de frumoasă ești chiar și în cele mai dificile zile ale tale...

... pentru că atunci vei avea nevoie cel mai mult să fii apreciată, iubită, înțeleasă. El te va iubi pentru sufletul tău frumos, nu pentru aspectul tău. Superficialitatea nu va fi niciodată baza iubirii sale.

7. Va renunța la măști pentru tine

Nu îi va fi teamă să își arate vulnerabilitatea în fața ta și să împărtășească temerile lui.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.