Setari Cookie-uri

5 Secrete de care să ții cont pentru a te face plăcută în societate

Când întâlnești pe cineva pentru prima oară, de cât timp crezi că ai nevoie pentru a fi plăcută? Îți spun eu: 7 secunde. Da, doar 7 secunde.

Vrei ca oamenii din jurul tău să te placă instantaneu? Atunci urmează aceste sfaturi.

Când întâlnești pe cineva pentru prima oară, de cât timp crezi că ai nevoie pentru a fi plăcută? Îți spun eu: 7 secunde. Da, doar 7 secunde. Iată care sunt trucurile de care trebuie să ții cont pentru a te face plăcută de o persoană necunoscută în mai puțin de 7 secunde:

1. Contactul vizual este cel mai important

Contactul vizual permanent poate fi destul de inconfortabil, dar nici deloc menținut nu este în regulă. În mod universal, contactul vizual este un semn de încredere socială, deschidere și onestitate.

Când ai o conversație cu cineva, este foarte important ca pe lângă cuvinte, să acorzi o atenție deosebită și detaliilor non verbale și vizuale.

Citește și:

2. Nu uita de zâmbet

Ori de câte ori întâlnești pe cineva, asigură-te că zâmbești și că acest zâmbet este unul autentic, real. Efecte pozitive vizibile vor exista imediat asupra lor - se vor simți mai bine când vor fi întâmpinați de o persoană care le zâmbește.

De asemenea, zâmbetul eliberează endorfine și mintea persoanei ajunge să te asocieze în mod natural cu sentimente de bunăstare și fericire. Zâmbetul este un gest de bunătate.

3. Contează foarte mult și modul în care saluți

Ce te face să începi o conversație cu o persoană străină? Ce trebuie să faci pentru a te simți confortabil când faci asta? Ce ai de făcut - nimic mai simplu. Trebuie doar să spui un simplu "Salut!" ("Bună" sau "Hei!") și nu uita să zâmbești.

Citește și:

4. Emană optimism

Știi cum toate persoanele au o aură și cum această afectează interacțiunile noastre. Asigură-te că aura ta emite mereu energie pozitivă în timpul interacțiunilor sociale. Gândește pozitiv, vorbește pozitiv. Optimismul este contagios.

Când întâlnești pe cineva, evită discuțiile negative; își va aminti de tine și nu vrei să își amintească dintr-un punct de vedere negativ.

5. Amintește-ți că nu este despre tine

Când întâlnim pe cineva pentru prima dată avem tendința de a face o greșeală și de a transforma conversația într-una despre noi. Evita să faci asta.

Dacă dorești ca cineva să te placă, arată-ți interesul pentru această persoană.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.