Setari Cookie-uri

Asculta aceasta melodie pentru a atrage dragostea adevarata in viata ta in acest an

Simti ca esti gata sa renunti la iubire? Te gandesti ca nu va aparea niciodata in viata ta? Ei bine, inainte de a inchide definitiv usa inimii tale, iti recomandam sa incerci o noua abordare

Deschide-ti inima si permite iubirii adevarate sa te gaseasca.

Simti ca esti gata sa renunti la iubire? Te gandesti ca nu va aparea niciodata in viata ta? Ei bine, inainte de a inchide definitiv usa inimii tale, iti recomandam sa incerci o noua abordare: o mantra pentru a atrage dragostea adevarata. S-ar putea sa crezi ca nu functioneaza, insa de secole oamenii folosesc mantrele si atrag cu succes sufletele pereche.

Cum atragi iubirea cu ajutorul mantrelor?

Rezultatele a ceea ce primesti si traiesti in viata ta este suma totala a gandurilor, sentimentelor si emotiilor subconstiente. Cea mai mare parte a programarii noastre actuale a fost creata de la o varsta frageda pentru ca mai apoiu sa fie consolidata in intreaga noastra experienta de viata.

Pentru a avea o experienta noua si pentru a ajunge la convingerile profund inradacinate care te tin inapoi, trebuie sa schimbi povestiri vechi si sa reprogramezi pentru a obtine mai mult de ceea ce vrei.

Citește și:

Cum folosesti mantra pentru atragerea dragostei?

Noi ne cream viata si relatiile prin subconstientul nostru, precum si prin intentiile si emotiile noastre. Pentru a atrage sufletul pereche, este important sa ai aceasta intentie.

Featured foto by Benjavisa Ruangvaree Art via Shutterstock

Asculta aceasta melodie cat de des simti tu nevoia.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.