Kudika
23 Ianuarie 2019

Simti ca esti gata sa renunti la iubire? Te gandesti ca nu va aparea niciodata in viata ta? Ei bine, inainte de a inchide definitiv usa inimii tale, iti recomandam sa incerci o noua abordare

Deschide-ti inima si permite iubirii adevarate sa te gaseasca.

Astrologie: Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche in functie de zodie

Simti ca esti gata sa renunti la iubire? Te gandesti ca nu va aparea niciodata in viata ta? Ei bine, inainte de a inchide definitiv usa inimii tale, iti recomandam sa incerci o noua abordare: o mantra pentru a atrage dragostea adevarata. S-ar putea sa crezi ca nu functioneaza, insa de secole oamenii folosesc mantrele si atrag cu succes sufletele pereche.

Cum atragi iubirea cu ajutorul mantrelor?

Rezultatele a ceea ce primesti si traiesti in viata ta este suma totala a gandurilor, sentimentelor si emotiilor subconstiente. Cea mai mare parte a programarii noastre actuale a fost creata de la o varsta frageda pentru ca mai apoiu sa fie consolidata in intreaga noastra experienta de viata.

Pentru a avea o experienta noua si pentru a ajunge la convingerile profund inradacinate care te tin inapoi, trebuie sa schimbi povestiri vechi si sa reprogramezi pentru a obtine mai mult de ceea ce vrei.

Cum folosesti mantra pentru atragerea dragostei?

Noi ne cream viata si relatiile prin subconstientul nostru, precum si prin intentiile si emotiile noastre. Pentru a atrage sufletul pereche, este important sa ai aceasta intentie.

Asculta aceasta melodie cat de des simti tu nevoia.

6 Lucruri pe care le înveți în momentul în care îți întâlnești sufletul pereche

Vizionare placuta

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: