Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 4 Februarie are o energie magică și vine cu schimbări frumoase pentru toate zodiile

Luna Nouă de pe 4 februarie ne va ajuta să ne îndepărtăm de viața tumultoasă pe care am trăit-o în aceste zile, oferindu-ne liniște sufletească, stabilitate, încredere în noi. Există, de asemenea, un sentiment profund pe care îl simțim - cel de protecție din partea Universului.

Cum te va influența Luna Nouă de pe 4 Februarie. Ești pregătită pentru schimbări frumoase în viața ta?

În ultima perioadă au apărut numeroase schimbări în stările noastre de spirit, în ideile și planurile pentru viitor. Totul parcă se mișcă mult prea rapid și nu reușim să ținem pasul cu toate noutățile care ne apar în cale.

Luna Nouă de pe 4 februarie ne va ajuta să ne îndepărtăm de viața tumultoasă pe care am trăit-o în aceste zile, oferindu-ne liniște sufletească, stabilitate, încredere în noi. Există, de asemenea, un sentiment profund pe care îl simțim - cel de protecție din partea Universului.

În relațiile sentimentale, ne este tot mai ușor să ne exprimăm sentimentele, să fim mai deschiși, să spunem ce avem pe suflet fără a aștepta nimic în schimb.

Citește și:

În viețile noastre personale, aceasta este o perioadă foarte bună pentru a ne concentra pe proiectele dragi inimii noastre; vedem lucrurile altfel, găsim soluții eficiente la orice problemă apărută și nu ne pierdem atât de ușor speranță. De asemenea, suntem mult mai conectați la puterea Universului și ne este mai ușor să înțelegem care este drumul pe care trebuie să mergem în viitor.

Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să te concentrezi în aceste momente:

Berbec - Aparții unui grup? Ești fericită pe plan personal? Care sunt schimbările pe care trebuie să le faci pentru a ajunge acolo unde îți dorești?

Taur - De ce ai nevoie pentru a îți îmbunătăți viața profesională? Cum răspunzi schimbărilor care apar în viața ta?

Gemeni - Unde te vezi anul acesta? Îți asculți intuiția și ce ar trebui să faci pentru a îți vedea visurile împlinite?

Citește și:

Rac - De ce nu îți deschizi inima? Ce te oprește să spui ce ai pe suflet, să fii sincer cu oamenii din jurul tău? Renunță la măștile pe care le porți și alege să fii vulnerabilă.

Leu - Ce poți face pentru a reaprinde flacăra pasiunii în relația de cuplu? Chiar dacă ai o perioadă mai aglomerată pe plan profesional, încearcă să nu îți neglijezi partenerul de cuplu.

Fecioară - Ești mulțumită de locul în care te afli acum? Ești pe drumul potrivit pentru tine? Lupți pentru a îți împlini visurile? Fii sinceră cu tine și nu uita că ai o singură viață de trăit.

Balanță - De când nu i-ai mai acordat atenție copilului din interiorul tău? De când nu ți-ai mai făcut sufletul să zâmbească cu adevărat? Ești conștientă de nevoile și sentimentele tale reale?

Citește și:

Scorpion - Ce te face să te simți nesigură? De ce nu te poți confrunta cu temerile tale. Alege să ai încredere în tine și să îți asculți intuiția atunci când trebuie să iei decizii importante.

Săgetător - Cum poți comunica mai bine cu oamenii din jurul tău? Este timpul să faci câteva compromisuri și să înveți să găsești o limită potrivită între viața profesională și cea personală.

Capricorn - Ești sinceră cu tine? Trăiești viața pe care ți-o dorești. Nu uita că fiecare moment contează și că timpul trecut este un timp pierdut dacă nu îl petreci așa cum îți dorești.

Vărsător - Cum poți influența modul în care te văd alte persoane? Oare trebuie să schimbi ceva sau ești mulțumită de relația pe care o ai cu cei din jurul tău?

Citește și:

Pești - Ai o relație apropiată cu tine? Acorzi atenție sufletului tău? Iei decizii bazate pe intuiție sau pe sfaturile celor din jur? Alege să construiești o relație mai profundă cu tine însăți.

Featured foto by Tongsai via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.