Video tutorial: Împletitura șarpe

Video tutorial: Împletitura șarpe

Impletitura sarpe (snake braid) este o versiune diferita a unei impletituri din trei sectiuni si are un aspect usor serpuit (de unde si numele pe care il are).

Împletitura șarpe este una dintre cele mai frumoase și mai ușoare împletituri pe care le putem realiza în diminețile în care ne grăbim și vrem, totuși, să facem ceva părului nostru. Retail jobs

Împletitura șarpe (snake braid) este o versiune diferită a împletiturii din trei secțiuni și are un aspect ușor șerpuit (de unde și numele pe care îl are).

Cum se realizează împletitura șarpe?

Nimic mai simplu. Tot ce trebuie să facem este să luăm o șuviță de păr și să o împărțim în trei secțiuni egale pe care să le împletim normal până când ajungem în zona vârfurilor.

Prindem secțiunea din centru cu o mână, iar cu degetul mare și cel arătător ale celeilalte mâini luăm celelalte două secțiuni si le împingem în sus, urcând cu ele către zona rădăcinilor.

La final tragem ușor de împletitură astfel încât să îi dăm acel aspect șerpuit și prindem cu un elastic subțire în nuanța firului de păr. Pentru un look ușor elegant, prindem șuvița de păr la spate cu un accesoriu drăguț.

Acest look merge de minune pe părul drept. În plus, cu cât firul de păr este mai lung cu atât împletitură va arăta mai bine.

Mai multe detalii urmăriți clipul de mai jos. Pe Instagram Cosânzene.ro găsiți cele mai frumoase împletituri și coafuri pentru orice ocazie.

Articole video recomandate

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri