Setari Cookie-uri

În acest an renunță la oamenii care nu sunt pregătiți să te iubească

Nu înseamnă că trebuie să schimbi cine ești... înseamnă doar că trebuie să oprești să mai irosești iubirea ta pe cei care nu sunt pregătiți să te iubească. 

Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le facem în această viață este să oferim iubire oamenilor care nu sunt pregătiți să ne iubească.

Draga mea... în acest an te rog să renuți la acești oameni. Renunță la discuțiile dificile despre cât de importanți sunt pentru tine. Renunță să mai încerci să îi schimbi. Renunța să mai faci din ei o prioritate în viața ta.

Nu înseamnă că trebuie să schimbi cine ești... înseamnă doar că trebuie să oprești să mai irosești iubirea ta pe cei care nu sunt pregătiți să te iubească.

Adevărul este că nu ai nevoie de toți oamenii din jurul tău așa cum nici toți oamenii din jurul tău nu au nevoie de tine. De aceea relațiile sunt atât de speciale cu acei puțini oameni cu care ajungi să ai o prietenie specială, o iubire de poveste, o legătură autentică - reușești să îți dai seama cât de prețioși sunt ei pentru tine. Pentru că și tu ești pentru ei la fel.

Citește și:

Însă cu cât pierzi mai mult timp încercând să forțezi pe cineva să te iubească atunci când nu își dorește, cu atât mai mult distrugi această conexiune.

Așa că... draga mea, te rog... renunță la oamenii care nu sunt pregătiți să iubească. Nu ești responsabilă să îi salvezi. Nu ești responsabilă să îi convingi că trebuie să se salveze.

Nu este datoria ta să îi susții necondiționat, să renunți la planurile tale și la visurile tale de dragul altora care nici măcar nu țin la tine.

Este treaba ta să îți dai seama că meriți mai mult. Este treaba ta să îți dai seama că meriți să fii înconjurată de oameni care te apreciază, care te iubesc, care te susțin, care sunt alături de tine în momentele dificile așa cum și tu ești alături de ei.

Citește și:

Meriți relații reale, sincere, măture... meriți relații cu oameni de la care ai ce învăța.

Featured foto by Banana Oil via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.