Setari Cookie-uri

Zece citate despre iubire de la vedete

Mulți ne-au lăsat vorbe de duh care să ne aline sau să ne îndrume. Iată ce spun despre iubire zece dintre cei mai îndrăgiți artiști ai zilelor noastre.

Incă de la facerea lumii, iubirea a făcut Pământul să se învârtească și a animat visurile și idealurile noastre. Chiar dacă în societatea actuală se pun mare preț pe imagine, statut social, bunuri, succes, nu există nici măcar un singur om pe această planetă care nu aibă nevoi de iubire, să nu își dorească prezența ei în viața lui.

foto interior si prima pagina: Fears Shutterstock

Creatorii s-au aplecat asupra iubirii din cele mai vechi timpuri. Au descris-o în fel și chip, au cântat-o și idolatrizat-o și i-au simțit prezența. Unii au suferit, alții au avut vieți armonioase, pline de bucurie în ciuda încercărilor prin care au trecut. Mulți ne-au lăsat vorbe de duh care să ne aline sau ne îndrume. Iată ce spun despre iubire zece dintre cei mai îndrăgiți artiști ai zilelor noastre.

Citește și:

1. "Dragostea nu are nimic de a face cu ceea ce astepți să obtii, ci doar cu ceea ce astepti sa dai, ceea ce este totul." Katharine Hepburn.

2. "Cea mai importantă relație din viața ta este relația pe care o ai cu tine însăți. Pentru că indiferent de ceea ce se întâmplă, vei fi întotdeauna cu tine însăți." Diane von Furstenberg.

3. "Un simplu te iubesc valorează mai mult decât banii." - Frank Sinatra.

4. "Știi că este iubire atunci când tot ceea ce vrei este ca cealaltă persoana să fie fericită, chiar dacă tu nu faci parte din fericirea lor." Julia Roberts.

5. "Din când în când, surprind o imagine a ei atunci când nu vede că o privesc și mă uit, și îmi spun că, și dacă aș lua numai decizii proaste pentru tot restul vieții mele, măcar am luat o decizie foarte bună o dată în viața mea. Ț Justin Timberlake.

Citește și:

6. "Adevărul este că toată lumea te va răni. Trebuie să îi găsești pe cei pentru care merită să suferi."Bob Marley.

7. "Nu e nimic ce nu aș face pentru a te face să simți iubirea mea." Bob Dylan.

8. "Știi că ești îndrăgostită atunci când nu poți să adormi pentru că realitatea este în cele din urmă mai bună decât visele tale." Dr. Seuss.

9. "Dragostea este ceva trimis din cer să alunge iadul din tine." Dolly Parton.

10. "Iubirea este tot ceea ce ai nevoie este iubire." John Lennon.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.