Setari Cookie-uri

4 Semne care-ti dau de veste ca locuinta ta este sursa energiei negative pe care o simti

Iata care sunt cele mai comune semne care iti dau de veste ca locuinta ta este sursa energiei negative din sufletul tau si ce trebuie sa faci pentru a evita greselile comune astfel incat sa poti trai o viata mai fericita si mai pozitiva: 

Feng Shui este o practica ce implica echilibrarea fluxului de energie din casa ta; aceasta presupune eliberarea energiei vechi, toxice, negative permitand astfel ca energia pozitiva sa patrunda in locuinta si in viata ta si, la randul sau, sa iti echilibreze viata.

foto interior si prima pagina: Motortion Films Shutterstock

Iata care sunt cele mai comune semne care iti dau de veste ca locuinta ta este sursa energiei negative din sufletul tau si ce trebuie sa faci pentru a evita greselile comune astfel incat sa poti trai o viata mai fericita si mai pozitiva:

1. Dezordinea duce la stres

Potrivit unuia dintre principiile primordiale Feng Shui, este important ca in casa ta sa existe ordine; energia trebuie sa curga liber prin spatiul tau, din camera in camera. Dezordinea perturba acest flux generand energie negativa.

Ce poti face - gaseste putin timp pentru a face ordine. Incepe cu cea mai dezordonata camera. Scapa de toate lucrurile care nu iti folosesc.

Citește și:

2. Aerul este inchis, uscat

Aerul trebuie sa fie cat mai curat, usor de respirat. Dimineata, indiferent de vreme, incearca sa aerisesti pentru cateva minute. De asemenea, un mod foarte bun pentru a purifica aerul din casa este cu ajutorul plantelor de apartament - incearca sa ai cate o planta verde in fiecare camera.

De asemenea, uleiurile esentiale sau afumarea cu salvie sunt cateva trucuri foarte eficiente pentru a curata energia negativa si a improspata aerul din casa.

3. Ai lucruri stricate prin casa

Sertarul care nu se inchide cum trebuie, scurgerea de la baie care este infundata, un scaun care un picior stramb sau chiar si hainele care sunt rupte... toate acestea sunt sursa de energie negativa in locuinta ta; ele reflecta un sentiment de neatentie si neglijenta. Pe masura ce obiectele sunt reparate sau chiar inlocuite, si energia negativa dispare.

Citește și:

4. Intrarea in casa este aglomerata

Care este primul lucru pe care il vezi cand intri intr-o locuinta? Spatiul de langa usa. Acesta trebuie sa fie cat mai primitor - usa de la intrare trebuie sa fie curata, fara obstacole (prea multe haine agatate in cuier, incaltari peste incaltari sau obiecte care nu isi au locul acolo). Incearca sa eliberezi cat mai mult acest spatiu si sa il decorezi cu accesorii cat mai frumoase, placute la vedere.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.