Setari Cookie-uri

3 Semne că sufletul tău are nevoie de vindecare chiar acum

Iată câteva semne destul de comune că sufletul tău are nevoie de vindecare; este timpul să îl asculți. El începe să îți arate prin emoțiile și sentimentele tale exact ceea ce trebuie să vindeci pentru a merge mai departe. 

Începem acest material cu o întrebare: de ce ai nevoie de vindecare?

Vindecare înseamnă dezlegarea sufletului de tot și de toate și îndreptarea lui către drumul care îi este predestinat. Vindecare înseamnă putere, stabilitate, încredere. Înseamnă să fii un participant activ în viața ta mai degrabă să lași ca alți oameni să te domine și să îți dicteze ce alegeri să faci și pe ce cai să mergi.

Iată câteva semne destul de comune că sufletul tău are nevoie de vindecare; este timpul să îl asculți. El începe să îți arate prin emoțiile și sentimentele tale exact ceea ce trebuie să vindeci pentru a merge mai departe.

1. Ești foarte sensibilă

Dacă ar exista un singur semn că sufletul tău are nevoie de vindecare este faptul că în ultima perioadă ai fost foarte sensibilă. Sufletul tău știe că este timpul să începi această călătorie de vindecare și astfel trece prin toate setările de sensibilitate de la cel mai mic la cel mai înalt. De asemenea, este o etapă prin care încearcă să te pregătească pentru ce urmează pentru a fi conectată la sentimentele tale, la inima ta, la tot ce simți.

Citește și:

2. Preiei sentimentele altor persoane

Empatia este un cadou minunat și de cele mai multe ori ar trebui să fim mândri de această calitate uimitoare. Dar uneori, în special atunci când sufletul are nevoie de vindecare, ajungi să simți empatia precum un blestem crud al Universului și să te întrebi de ce trebuie să fii atât de sensibilă și să preiei tot ce simte o altă persoană? Trebuie să înțelegi că aceste momente sunt trecătoare și că imediat ce vei ajunge pe drumul tău vei reuși să vezi empatia ca pe un dar și nu o povară.

3. Te simți prinsă într-o rutină

Te simți blocată în viață. Vrei să mergi mai departe și știi că ar trebui să faci anumite schimbări, însă ceva te oprește. În astfel de momente ajungi să simți energiile obstacolelor care îți apar în cale. Ce trebuie să faci? Nu te concentra asupra acestor obstacole, ci mai degrabă îndreaptă-ți atenția și încearcă să rezolvi problemele care au creat aceste obstacole, acest zid peste care nu poți trece, înlăturându-le și rezolvându-le una câte una, până când totul se prăbușește și tu poți merge mai departe. Marea surpriză este că odată ce ai scăpat de aceste obstacole și ziduri nu vei mai simți niciodată acel blocaj. Pentru că vei rezolva aceste probleme de-a lungul drumului tău, nu vei mai aștepta să se adune pentru a le face față.

Citește și:

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.