Setari Cookie-uri

5 Superputeri ale femeilor care au suferit din dragoste

Au suferit din dragoste. Au plâns râuri de lacrimi. Au supraviețuit. Și-au găsit puterea de a se ridica de la pământ și de a merge mai departe. Au învățat să aibă mai multă grijă de oamenii pe care îi iubesc. Au înțeles că totul este trecător în această lume.

Aceste femei au un dar aparte. Ele știu ce înseamnă să ai inima frântă. Ele știu cum este să suferi. Ele înțeleg de ce nu trebuie să rănești oamenii.

Au suferit din dragoste. Au plâns râuri de lacrimi. Au supraviețuit. Și-au găsit puterea de a se ridica de la pământ și de a merge mai departe. Au învățat să aibă mai multă grijă de oamenii pe care îi iubesc. Au înțeles că totul este trecător în această lume.

Iată care sunt superputerile femeilor care au suferit din dragoste:

1. Sunt mult mai atente la oamenii din jurul lor, mai empatice, mai pline de compasiune

Ele posedă un grad ridicat de inteligența emoțională. Empatizează mult mai bine cu oamenii din jurul lor și deseori sunt foarte intuitive. De obicei, ele poți simți ce se întâmplă în sufletul celor dragi fără ca aceștia să scoată un cuvânt; simț sentimentele și emoțiile lor și au o compasiune profundă pentru toată lumea.

Citește și:

2. Știu ce înseamnă compromis

Au învățat cum să rezolve conflictele și să ajungă la compromisuri în situații dificile. Prin experiența lor plină de provocări au dezvoltat abilități minunate și sunt persoane puternice cărora nu le este teama de un compromis atâta timp cât toată lumea este fericită.

foto areebarbar, Shutterstock

3. Sunt autentice

Nu mai folosesc măști pentru că știu că sinceritatea este cel mai de preț lucru într-o relație adevărată. Sunt foarte noeste și îți aliniază cuvintele cu acțiunile lor. Oamenii au încredere în ele pentru că știu că niciodată nu vor fi dezamăgiți.

4. Sunt dornice să ajute

Nu suportă să vadă o persoană suferind, motiv pentru care ar lăsa orice și ar face tot ce le stă în putință pentru a o ajuta să vadă partea plină a paharului și să găsească puterea de a merge mai departe și de a depăși obstacolele dificile care stau în calea fericirii ei.

Citește și:

5. Au capacitatea de a crea relații sănătoase prin tot ce au învățat

Femeile care au suferit din dragoste simt nevoia să aibă relații sănătoase, măture și sincere în viitor. Ele sunt atrase de oameni sensibili, sinceri, care știu ce își doresc în viață.

Au învățat lecții dificile, au trecut prin multă durere și s-au vindecat. Știu ce înseamnă o viață dificilă, o inimă rănită, motiv pentru care să fie înconjurate de oameni în care să aibă încredere și cu care să construiască legături de lungă durată, bazate pe respect reciproc și iubire adevărată.

foto prima pagina pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.