Setari Cookie-uri

STRĂVECHI și CREȘTERE, cuvintele cheie pentru săptămâna  11 -17 FEBRUARIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este STRĂVECHI

Sufletul tău a fost aici de mult ori. Ești mai puternică decât crezi.

Suntem scântei de divintate care au o experiență într-un înveliș uman. Conform teoriei reîncarnării, revenim pe Pământ de nenumărate ori până când ajungem la starea de iluminare. Toate experiențele trăite pe parcursul mai multor vieți se află înmagazinate în celule corpului tău. Este suficient să îți amintești și să îți dorești să te accesezi. Această carte îți reamintește că ești mai mult decât corpul tău fizic, decât gândurile și emoțiile tale. Ai în tine resurse nebănuite și inepuizaile de energie și de înțelepciune. Conectează-te la ele în aceste zile, pune-le la treabă și vei găsi soluții și rezolvări la provocările cu care te confrunți precum și răspunsuri la întrebările tale cele mai arzătoare.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este CREȘTERE.

Nu poți elimina trecutul dar îl poți folosi pentru a-ți recrea viitorul.

Să retrăiești traumele din trecut, să fii în postură de victimă, să povestești aceleași lucruri la nesfârșit înseamnă să bați pasul pe loc și să nu îți permiți să mergi înainte, să evoluezi.Fiecare experiență care îți este dată, mai ales cele pe care tu le consideri neplăcute, are darul de a te ajuta să faci încă un pas pe calea creșterii și desăvârșirii tale. Este suficient să accepți provocarea, ținând cont de faptul că niciodată nu ți se dă o situație pe care nu o poți rezolva, și să îți permiți să găsești soluția care se potrivește cel mai bine în circumstanțele date. Așadar, dă-ți voie să crești, să înveți ceea ce ai de învățat din fiecare situație cu care te confrunți și să devii cu fiecare zi care trece, o versiune din ce în ce mai bună a ta însăți. Tema acestor zile este să nu mai cazi în capcana trecutului.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.