Video tutorial: Împletitură falsă gata în doar 2 minute

Video tutorial: Împletitură falsă gata în doar 2 minute

Acest look arată minunat pe părul lung și drept, însă poate fi purtat și de fetele care au părul ondulat sau chiar creț. Accesorizat cu câteva detalii elegante și o ținută pe măsură poate fi purtat și la un eveniment important.

Pentru zilele în care sunteți pe fugă și părul nu vă stă în niciun fel, avem noi o variantă drăguță de coafură - este vorba despre împletitura falsă gata în doar două minute. Retail jobs

Acest look arată minunat pe părul lung și drept, însă poate fi purtat și de fetele care au părul ondulat sau chiar creț. Accesorizat cu câteva detalii elegante și o ținută pe măsură poate fi purtat și la un eveniment important.

Singurele accesorii de care avem nevoie pentru acest look sunt câteva elastice în nuanța părului (pentru părul blond putem folosi elastice albe/ transparente).

Iată care sunt pașii necesari pentru a obține împletitura falsă:

1. Dăm tot părul într-o parte și îl prindem într-o coadă joasă. Împărțim zona de deasupra acestuia în două, băgăm coada prin această buclă și astfel formam împletitură falsă.

2. Coborâm câțiva centimetri mai jos și repetăm același proces până când ajungem în zona vârfurilor.

3. Pentru a crea un plus de volum, tragem ușor de șuvițele de par.

În cazul în care recreați și voi împletitura spic pe dos postați imaginile pe Instagram și dați tag @cosanzene.ro. Cele mai frumoase împletituri vor fi postate pe contul de Instagram oficial Cosanzene.ro

Articole video recomandate

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri