Setari Cookie-uri

Scurt ghid de manifestare pentru un 2019 fabulos

Se vorbește foarte mult în ultima vreme despre faptul că suntem co-creatori ai propriei noastre vieți. Ce înseamnă exact asta și cum ne putem folosi de această oportunitate pentru a ne atinge scopurile?

Ne aflăm încă la începutul lui 2019 iar anul nou chinezesc abia a sosit. Incă este timp să stabilim cum vrem să arate următoarele luni. Daniela Lucia Nistor, autor, coach și ghid spiritual îți spune ce și cum trebuie să faci pentru a manifesta ceea ce îți dorești, inclusiv un an fabulos.

Se vorbește foarte mult în ultima vreme despre faptul că suntem co-creatori ai propriei noastre vieți. Ce înseamnă exact asta și cum ne putem folosi de această oportunitate pentru a ne atinge scopurile?

Daniela Lucia Nistor: "Este vorba aici de a vedea lucrurile dintr-o conștintă mai înaltă. Noi suntem co-creatori cu întregul Univers în ceea ce dorim să manifestăm deoarece suntem cu toții conectați unii la ceilalți și prin manifestare ne influențăm viețile reciproc dar și planeta. De la lucrurile mici pe care le dorim – de exemplu o fustă doar acel verde special, până la vreau să se întîmple asta în familia mea și și actul de a ridică o pungă de plastic de pe stradă și a o pune la coș sau a o lasă acolo –toate au o cauza și un efect în ecosistemul meu și în lume.

Citește și:

Din alt punct de vedere, noi suntem cu toții susținuți în creațiile noastre de foarte mulți factori și îi susținem la rândul nostru pe alții. Desigur o manifestare cu un scop înalt – precum dorința de a face voluntariat, va fi mai susținută de Univers și va creea o anumită energie în comparație cu a vrea bilet la un concert anume."

Care este înțelesul spiritual al manifestării?

Daniela Lucia Nistor: "Din punctual meu d evedere manifestarea este un act creator .Cu cat suntem mai responsabili și dorim că manifestarea noastră să aibă un impact positiv, cu atât Universul ne susține mai mult și mai bine.

Creatorul și legile Universului ne permit să manifestăm tot ce vrem, de aceea e foarte important ce dorim și cum dorim să se întâmple lucrurile în viață noastră."

Ce fel de oameni pot manifesta?

Citește și:

Daniela Lucia Nistor: "Toată lumea manifestă și practic facem asta toată ziua.Fiecare gând, fiecare vorbă, fiecare emoție creează o vibrație cu rol de invitație –magnetism în campul electro-magnetic al Pămantului prin care atragem ceva în viața noastră. Există manifestări inconștiente de care practic nu ne dăm seama și care au implicații nedorite în viață noastră de cele mai multe ori și, de asemenea, manifestări conștiente.

Intr-o manifestare conștientă știu ce vreau, aleg, decid și acționez în aceea direcție pe parcursul mai multor zile până la manifestare iar uneori, din păcate, pană când mă plictisesc, ceea ce poate opri sau amâna manifestarea pe mai târziu."

Ce anume ne limitează în manifestare și ce anume ne susține?

Daniela Lucia Nistor: "Într-o manifestare ne limitează nerăbdarea, confuzia și conflictul interior.

Citește și:

Astfel încât dacă începem manifestarea și apoi ne plictisim sau avem un conflict interior inconștient legat de realizarea ei o putem nu doar uita ci și bloca. Ceea ce ne susține în manifestare este emoția, conectarea la vis, dorința cu emoție, vizualizarea sau simțirea în noi a împlinirii ei și rugăciunea de tip mulțumire care arată tăria credinței că ea se va întîmpla și faptul că mă așez în parteneriat cu divinul și cu alte forțe ale universului care mă susțin pentru asta."

Cum transformăm timpul în aliatul nostru pentru a manifesta ceva?

Daniela Lucia Nistor: "Eu cred că este foarte important să fim respectuoase cu timpul și cu limitele noastre proprii de a vedea și înțelege lucrurile la nivelul cel mai înalt și complet.
Folosesc și mi se pare o formulă care dă putere –timp optim sau timpul Divin care uneori pot fi mult mai rapide decat ceea ce eu gândesc că ar fi posibil pentru mine și viața mea."

Ne poți da un exemplu de manifesare ușoară și rapidă dintre cele realizate de oamenii pe care îi ajuți?

Citește și:

Daniela Lucia Nistor: "Absolut, cu multă bucurie! Am fost surprinsă când am primit un sms în week-end de la un client după ce lucrasem doar cu 5 zile înainte la crearea programului său personalizat de manifestare a anului și binecuvântare a lui cu rugămintea de a verifica casa pe care tocmai o găsise “întamplător“ din prima la preț optim și în locul pe care-l voia –totul se aliniase așa de ușor și corect încât părea de necrezut. Vânzarea a fost și ea posibilă în mai puțin de o săptămană."

Care sunt pașii de urmat pentru a manifestă în viață noastră ceva ce ne dorim? O casă, o mașină, un job nou sau un partener de viață?

Daniela Lucia Nistor: "În primul rînd e important să știu de ce vreau acel lucru – cum îmi îmbunătățește viața. Detaliile sunt și ele importante: ce fel de casă, cât de mare, unde, în ce zonă, cu grădină sau fără, ce fel de vecini și așa mai departe.

Citește și:

Apoi putem scrie o poveste legată de ceea ce vrem, o scrisoare de recunoștință sau chiar să facem un colaj cu asta.

E bine de citit, privit aceste lucruri timp de o lună cel puțin și să recunoaștem și să fim recunoscătoare pentru semnele trimise de Univers care spun că manifestarea a început și să mulțumim pentru ele. Semnele pot fi diverse și, uneori, subtile.

Este important să avem răbdare și să nu fim dezamăgite dacă ceea ce vrem nu se întîmplă a doua zi și, de asemenea, să conștientizăm și să eliberăm orice frică, dubiu sau conflict interior legat de manifestarea noastră."

Ce adăugăm pentru manifestarea unui an așa cum îl vrem?

Daniela Lucia Nistor: "În principiu, nu există rețete dar aș zice că este bine să creem o temă pentru an și să o conectăm la o calitate, la ceva ce ne bucură.

Citește și:

Este important să avem grijă de nevoile noastre și, indiferent ce vrem să realizăm, să trecem în programul – agenda anului și ceea ce ne face bucurie-mici vacanțe, masaje, momente de relaxare, orice înseamnă asta pentru noi. Cu cât avem în programul anului o anumită varietate, cu atât anul este mai echilibrat și toate aspectele noastre ne vor susține în împlinirea lor.

Eu îți doresc mult succes, bucurie și manifestări ușoare și binecuvântate."

foto main: Amanda Carden, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.