Setari Cookie-uri

Să nu-ți pese niciodată de ce spun oamenii din jurul tău

Știu, este în natura noastră să ne pese de ce spun sau cred oamenii din jurul nostru. Vrem să îi vedem fericiți. Vrem să le știm părerea. Vrem să fie de acord cu noi. 

Nimeni nu observă lacrimile tale. Nimeni nu observă tristețea ta. Nimeni nu observă durerea ta. Însă toată lumea observă greșelile tale.

Știu, este în natura noastră să ne pese de ce spun sau cred oamenii din jurul nostru. Vrem să îi vedem fericiți. Vrem să le știm părerea. Vrem să fie de acord cu noi.

Însă ce se întâmplă în momentul în care alegi să nu te mai intereseze de ce spun ei?

Când alegi să nu te mai intereseze de ce spun sau fac oamenii din jurul tău, îți dai seama că tu ești singura care deține controlul asupra propriei vieți. Singura persoană cu care trebuie să te consulți înainte de a lua o decizie, de a face o schimbare, de a începe un nou drum ești chiar tu.

Când alegi să nu te mai intereseze de ce spun sau fac oamenii din jurul tău, îți dai seama cât timp pierdeai pentru a cere părerea sau, și mai rău, pentru a încerca să mulțumești pe cineva. Îți dai seama că ce se întâmplă în mintea unei alte persoane nu ar trebui să îți influențeze alegerile.

Citește și:

Când alegi să nu te mai intereseze de ce spun sau fac oamenii din jurul tău, începi să îți păstrezi energia pentru lucrurile și oamenii care contează cu adevărat. Te simți mai liberă pentru că nu mai ai timp pentru acele persoane toxice care îți cer multă atenție și nu îți oferă nimic la schimb.

Când alegi să nu te mai intereseze de ce spun sau fac oamenii din jurul tău, alegi să îți îndrepți atenția asupra ta și atât. Nu mai ești atentă la bârfe. Nu te mai concentrezi pe ce se întâmplă în viețile altor pentru că îți dai seama că toate aceste zvonuri sunt incredibil de plictisitoare. În schimb, înțelegi că fiecare om are propria poveste, propriile greutăți, propriile probleme și că trebuie să îi permiți să trăiască viața pe care vrea să o trăiască.

Citește și:

Când alegi să nu te mai intereseze de ce spun sau fac oamenii din jurul tău, înțelegi care este locul tău în această lume. Devii mai modestă, mai sinceră, mai conștientă de tine și de sufletul pe care îl ai. Încerci să devii o persoană mai bună pentru că știi că lumea are nevoie de oameni cu suflet minunat.

Foto GaudiLab/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.