Setari Cookie-uri

Nu trăi viața altora. La final contează doar dacă ai fost fericită sau nu

Într-o societate în care împărtășim aproape tot ce ni se întâmplă, este posibil să îți fie tot mai dificil să faci diferența dintre ce îți dorești cu adevărat și ce îți dorești doar pentru că ai văzut la altcineva. Viețile noastre sunt mai similare ca niciodată. 

Oamenii îți vor spune întotdeauna cum să te simți, cum să gândești, cine să fii, cum să reacționezi, cum să alegi, cum să trăiești.

Oamenii îți vor spune întotdeauna ce viața să ai. Uneori sfatul lor este util pentru că vine în partea celor pe care îi admiri și care au o viață frumoasă. Alteori, este dificil să accepți un așa sfat de la cineva care nu trăiește cu adevărat. Indiferent de la cine primești acest sfat, o să te rog ca la sfârșitul zilei să te bazezi doar pe intuiție - inima ta știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat. Nu trăi viața altora doar pentru că pare mai ușoară.

Într-o societate în care împărtășim aproape tot ce ni se întâmplă, este posibil să îți fie tot mai dificil să faci diferența dintre ce îți dorești cu adevărat și ce îți dorești doar pentru că ai văzut la altcineva. Viețile noastre sunt mai similare ca niciodată.

Citește și:

Știu că vrei să încerci să îi mulțumești pe toți. Însă nu vei reuși niciodată. Nu-ți baza deciziile pe părerile celor din jurul tău. Alegerile tale, viața ta, schimbările tale - fericirea ta este în sufletul tău, caut-o și descoper-o.

Nu spun că este greșit să asculți opinii, să primești sfaturi, să înțelegi perspective diferite ale anumitor etape ale vieții tale. Este ceva natural. Este ceea ce face posibil ca pe această planetă să locuiască peste 7 miliarde de oameni și ca fiecare persoană să fie în continuare complet diferită. Unică în felul ei. Uneori un sfat este binevenit pentru că te scoate din zona de confort și te determină să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Însă cel mai important lucru este ca de fiecare dată să treci aceste sfaturi, păreri și opinii prin sita intuiției tale. De fiecare dată amintește-ți că ești unul dintre cei peste 7 miliarde de oameni de pe această plaentă și că nimeni altcineva nu poate decide în locul tău cum să îți trăiești viața. Frâiele sunt la tine.

Citește și:

Învața să te asculți. Da, poți să îți păstrezi inima deschisă, să înveți din greșelile altora, să asculți sfatul celor care au trăit mai mult decât tine sau au trecut prin aceleași lucruri. Dar tu trebuie să ai ultimul cuvânt. Trebuie să faci alegeri și să iei decizii bazate pe ceea ce simți, ce crezi și ce îți dorești.

Când vine vroba de a trăi viața ta, amintește-ți că nimeni nu o poate face mai bine decât tine.

Foto main Billion Photos/ Shutterstock


Kudika
25 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


I-am făcut un copil ca să nu mă părăsească și acum eu iubesc pe altcineva. Ce să fac?

Sună a confesiune de suflet zbuciumat, poate ușor debil, și nici nu vă pot condamna dacă m-ați judeca, dar, mai întâi, vă rog să mă ascultați cu inima deschisă.

A fost o... Kudika


Ritualul de Lună Plină de care toate sufletele au nevoie. Curăță-ți sufletul de păcatele trecutului și invită fericirea în viața

Luna Plină de pe 28 octombrie are loc în Taur, o zodie cunoscută pentru puterea interioară pe care o are. Eclipsa de Lună Plină marchează punctul culminant al unor cicluri importante din... Kudika

Sfaturile terapeuților: de ce să nu neglijezi sănătatea ta mintală

Am văzut modelul de multe ori la părinții noștri, care au fost învățați să dea totul pentru copiii lor. Kudika


5 imagini
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 15-21 iulie

 În această săptămână de iulie astrele ne oferă o oportunitate specială de a ne concentra pe aceste aspecte esențiale pentru a ne îmbunătăți viețile. Iată ce are... Kudika


Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 15-21 iulie

Fiecare zodie are o energie unică, iar aceste mantre sunt menite să alinieze sufletul tău cu vibrațiile pozitive ale universului. Iată mantra fiecărei zodii pentru această săptămână:

...
Kudika
Rita Ora vine pentru prima dată în Timișoara, la Celebrarea orașului 2024

comunicat de presa: 

De la debutul ei în 2012, Rita Ora a vândut șapte milioane de single-uri, a avut 13 hituri în top 10, iar albumul cu care şi-a... Kudika