Setari Cookie-uri

Video tutorial: Cum facem o împletitură dublă?

Iata o impletitura minunata pe care o putem realiza in doar cateva minute. Cu cat parul este mai lung, cu atat look-ul final va fi mai special.

Este timpul să învățăm o nouă coafură. Astăzi facem împreună împletitura dublă, un look diferit ce arată foarte bine pe părul lung și drept.

Singurele accesorii de care avem nevoie sunt trei elastice subțiri, în nuanța firului de păr, și două agrafe mici.

Iată care sunt pașii necesari pentru a obține împletitura dublă:

Pasul1: Dăm tot părul într-o parte și îl prindem într-o coadă joasă.

Pasul2: Luăm o șuviță mai groasă de păr și o prindem temporar astfel încât să nu ne încurce în următorul pas.

Pasul3: Împărțim părul rămas în trei secțiuni egale, pe care le împletim normal. Când ajungem la vârfuri, tragem ușor de împletitură pentru un look cu mai mult volum. Prindem cu un elastic subțire.

Citește și:

Pasul4: Luăm șuvița de păr rămasă liberă, o împărțim tot în trei secțiuni și o împletim normal. Când ajungem la vârfuri o prindem cu ajutorul unui elastic de prima împletitură.

Pasul5: Folosim două agrafe micuțe pentru a uni mai bine cele două împletituri.

În cazul în care recreați și voi împletitura spic pe dos postați imaginile pe Instagram și dați tag @cosanzene.ro. Cele mai frumoase împletituri vor fi postate pe contul de Instagram oficial Cosânzene.ro

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.