Setari Cookie-uri

Cele mai fericite persoane nu sunt cele care cer iubire, ci cele care oferă iubire

Cele mai fericite persoane nu sunt cele care cer iubire, ci cele care oferă iubire. Dăruirea iubirii este esența vieții. Dăruirea iubirii este fundamentul unei adevărate conexiuni.

Nu cere iubire. Oferă iubire.

Oferă iubire în toate formele ei.

Ce mai bună modalitate de a iubi o persoană este să o iubești fără reguli. Iubește așa cum îți dorești să fii iubită. Iubește cu sinceritate. Iubește cu toată inima. Iubește fără măști. Iubește așa cum nu ai mai iubit niciodată.

Cea mai bună modalitate de a iubi o persoană este să îi oferi inima fără să aștepți ceva în schimb. Nu este vorba despre cine iubește mai mult. În iubire nu trebuie să ții scorul. În iubire nu trebuie să te gândești că iubești pentru că vrei să îți fie împărtășite sentimentele. În iubire trebuie să iubești și cam atât.

Cele mai fericite persoane nu sunt cele care cer iubire, ci cele care oferă iubire. Dăruirea iubirii este esența vieții. Dăruirea iubirii este fundamentul unei adevărate conexiuni. Dăruiește iubire pentru a fi mai bogată sufletește. Dăruiește iubire pentru a primi binecuvântare. Dăruiește iubire pentru că unele persoane au nevoie disperată de dragoste și de bunătate.

Citește și:

Cea mai bună modalitate de a iubi o persoană este să o iubești ca și cum nu ai fi fost niciodată rănită în dragoste, înșelată. Fiecare persoană merită o șansă reală la iubirea adevărată. Fiecare persoană merită sinceritate. Fiecare persoană merită o dragoste fără jocuri și semnale mixte.

Fiecare persoană merită tipul de dragoste pe care l-ai oferit tuturor celor care te-au rănit.

Cea mai bună modalitate de a iubi o persoană este să o iubești așa cum îți spune inima. În dragoste lasă-te condusă de inimă pentru că te poate duce exact în locul în care trebuie să fii. Îți oferă o viață magică. Îți arătă partea frumoasă a ta, a sufletului tău, parte pe care poate mintea ta nu ar fi dezvăluit-o niciodată. Îți oferă o iubire fără minciună. Fără măști. Fără instrucțiuni. O iubire liberă care captează fiecare celulă a corpului tău.

Citește și:

foto main: chainarong06 Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.