Setari Cookie-uri

12 Moduri prin care iti spune ca te iubeste fara a rosti un cuvant

Iata care sunt cele mai intalnite moduri prin care partenerul de cuplu isi arata dragostea pentru tine fara sa spune un cuvant: 

Comunicarea este cea mai importanta parte a oricarei relatii. Insa unele lucruri sunt mai usor de spus de facut.

1. Te tine in brate mai mult decat este necesar pentru ca atunci cand face asta simte ca este "acasa".

2. Te saruta mai mult pentru ca in timpul acestui sarut pierde notiunea timpului si tot ce conteaza este acest moment.

3. Este acolo pentru tine oricand. Iti raspunde de fiecare data la apel, la mesaje. Cand ai un moment dificil el este pregatit sa te asculte, sa te sprijine si sa iti ofere sfaturile de care ai nevoie.

4. Nu vei simti niciodata ca nu iti ofera atentie. De fiecare data cand vrei sa vorbesti ceva cu el, te asculta, este ochi si urechi. Poti conta pe el oricand.

5. Gesturile marunte il dau de gol ca te iubeste: iti pregateste cafeaua de dimineata, iti lasa un biletel cu un mesaj frumos pe frigider, iti trimite un sms cu o inimioara.

Citește și:

6. Are grija de tine. Pentru el tu esti cea mai importanta persoana.

7. Indiferent de cat de dificile sunt momentele prin care treceti, de argumentele si certurile pe care le mai aveti din cand in cand, stii ca el va fi langa tine astazi, maine si intreaga viata.

8. Nu tine secrete fata de tine. Mai mult, vine la tine de fiecare data cand ai o problema pentru ca vrea sa stie parerea ta.

9. Vrea sa te faca fericita. Si asta se vede cu fiecare lucru marunt pe care il face.

10. Zambeste cand te vede zambind. Acesta este probabil cel mai frumos lucru din lume pentru tine - sa stie ca te simti bine in preajma lui.

11. Cand este in preajma ta este el insusi. Fara masti, fara dorinta copilareasca de a te impresiona in vreun fel. Lasa garda jos pentru ca tot ce isi doreste este sa fie fericit.

12. Depune eforturi pentru a iti arata zi de zi, clipa de clipa, cat de norocos este ca l-ai ales pe el ca partener de viata.

Citește și:

foto main: dekazigzag, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.