Setari Cookie-uri

Cele 3 zodii norocoase în dragoste în luna martie. Iubirea bate la ușa sufletului lor

Iată care sunt cele mai norocoase semne zodiacale în iubire în luna martie. 

Ești curioasă dacă te afli printre ele?

Taur

Ești o norocoasă! Luna martie promite ca fiecare zi să fie presărată cu iubire și mult romantism. În cazul în care ești într-o relație, te vei simți mai conectată ca niciodată cu partenerul de cuplu. Chiar puteți face o schimbare importantă în viitorul vostru care să vă apropie și mai mult.

Dacă ești singură, nu-ți face probleme. Cupidon are deja săgeata pregătită, doar așteaptă momentul potrivit pentru a îți scoate în cale persoana de care ai nevoie pentru tot restul vieții tale.

Fecioară

Ești una dintre cele mai serioase semne ale zodiacului, însă asta nu înseamnă că nu îți place să te distrezi. Luna martie vine cu o serie de promisiuni interesante în ceea ce privește viața sentimentală.

Citește și:

Ești inspirată să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi în relațiile cu oamenii din jurul tău; simți nevoia să îți lași imaginația să zburde și să simți că trăiești cu adevărat. Spre final de lună îți poți face planuri mărețe cu persoana iubită.

Capricorn

Îți place stabilitatea și confortul, însă conjunctura astrală din luna martie te determină să schimbi puțin macazul și să inceric lucruri noi în ceea ce privește viața sentimentală. S-ar putea să spui "Da" aventurii și distracției.

Spre final de lună, poți planifica o reînnoire a jurămintelor pentru că simți nevoia ca dragostea să îți fie demonstrată nu doar prin acțiuni, ci și prin cuvinte. În cazul în care ești singură, nu trebuie să îți faci griji deoarece în scurt timp drumul tău se va intersecta cu cel al sufletului tău pereche.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Halfpoint, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.