Setari Cookie-uri

Din când în când amintește-i sufletului tău ca merită o viață fericită

Aminteste-i sufletului tau ca merita o viata plina de bucurie. Nu-i mai sopti despre indoielile tale, despre nesiguranta, despre durere, despre confuzii. Invata-l sa traiasca frumos.

Din cand in cand aminteste-i sufletului tau ca merita o viata fericita

Aminteste-i sufletului tau ca merita o viata implinita, o viata cu visuri realizate. Meriti sa stii ca poti lupta pentru ceea ce iti doresti si ca nu vei lasa ca obstacolele sa stea in calea fericirii tale.

Aminteste-i sufletului tau ca merita sa se trezeasca in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si plin de energie. Sa stie ca poate muta muntii atunci cand isi propune. Sa viseze cat mai mult si cat mai sus si sa nu ramana aici. Sa faca pasi importanti si sa isi continue calatoria, bucurandu-se de toate lucrurile minunate pe care i le poate oferi aceasta viata.

Aminteste-i sufletului tau ca merita o dragoste adevarata, sincera, pasionala. O dragoste contruita pe respect, incredere si maturitate. O dragoste care nu se joaca, ci care este acolo oricand si pentru orice. O dragoste care nu zdruncina, care nu abuzeaza, care nu distruge, care nu lasa cicatrici. O dragoste care intareste si care iti da aripi. O dragoste care te face sa crezi in miracole si in tot ce este mai frumos pe aceasta lume. O dragoste care ramane nu doar la bine, ci si la rau. O dragoste care iti vede atat calitatile, cat si defectele. O dragoste care te ajuta sa treci peste cele mai dificile momente.

Citește și:

Aminteste-i sufletului tau ca merita fericire. Dar nu orice fericire. Ci acea fericire sincera, pura, adevarata. O fericire fondata pe frumusetea iubirii de sine.

Aminteste-i sufletului tau sa te priveasca in oglinda si sa se indragosteasca de fiecare parte a corpului tau. Sa te iubeasca cu bine si cu rele. Sa iti accepte defectele. Sa fie fericit pentru ca ati trecut prin atatea impreuna. Si nu v-ati dat batuti, ci din contra... ati mers mai departe si ati ajuns aici.

Aminteste-i sufletului tau ca merita o viata plina de bucurie. Nu-i mai sopti despre indoielile tale, despre nesiguranta, despre durere, despre confuzii. Invata-l sa traiasca frumos. Sa descopere adevarata fericire. Sa stie cat de special este. Sa inteleaga ca viata nu este pentru totdeauna si ca trebuie sa profiti de fiecare moment in care exista fericire adevarata.

Citește și:

foto main: sergey causelove, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.