Setari Cookie-uri

Cinci pași pentru a-ți spori carisma

Ce anume face o femeie carismatică? Imbrăcămintea, felul în care arată contează, desigur. Insă mult mai puțin decât atitudinea. Iată ce poți face pentru a-ți spori factorul ”C”- carisma. 

1. Invață să asculți mai mult

Poate că ți se pare neimportant însă oamenii care îi farmecă pe ceilalți sunt foarte buni ascultători. Le place să audă ce au ceilalți de spus și nu caută aprobarea nimănui. Această simplă schimbare de atitudine va face minuni.

2. Nu forța lucrurile

O persoană fermecătoare nu va forța niciodată lucrurile. Din contra, întotdeauna va da senzația că trece prin viață cu grație și că atrage binele către ea ca un magnet. Această atitudine este valabilă în orice, de la felul în care face conversație la comportament, viață personală și profesională.

3. Adu un plus de valoare

O persoană fermecătoare emană o energie diferită față de cea a persoanelor care trăiesc într-o bulă de frică și se gândesc în permanență cum pot să obțină cât mai mult de la alții. Ea știe întotdeauna cum să îi pună pe ceilalți în valoare și dăruiește cu plăcere atenție, complimente, informație, energie pozitivă și asta pentru că mindset-ul ei este unul al abundenței, nu al sărăciei. Ai întotdeauna ceva de valoare de dăruit. Chiar și un zâmbet.

Citește și:

4. Spune glume

Cine nu apreciază o glumă bună? Tuturor ne place să fim în preajma acelor oameni care știu să spună o poveste amuzantă. Poate că ți se pare că nu știi să spui glume însă asta nu este ceva cu care te naști neapărat ci ceva care se educă. Nu e nevoie să devii o expertă în stand-up comedy. Este suficient să capeți mai multă încredere în tine și în felul în care te exprimi. Aceasta, combinată cu umorul. te va face irezistibilă.

5. Zâmbește

Primăvara a sosit așadar ai o mulțime de motive care să te facă să zâmbești. Mai ales că, așa cum spune o vorbă înțeleaptă, nu știi niciodată cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău. Studiile arată că persoanele care zâmbesc sincer, din inimă, sunt mai atractive decât celelalte.Dacă te vei gândi la oamenii pe care îi admiri, pe care îi consideri carismatici și pozitivi, vei constata că aceștia zâmbesc des. Aceasta nu este o mască ci rezulatul încrederii în sine și a stării lor mentale pozitive.

Citește și:

foto main: Mooshny, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.