Video tutorial: Cum să faci împletitura sfoară?

Video tutorial: Cum să faci împletitura sfoară?

Revenim cu un tutorial minunat. Iată o variantă minunată și foarte simplă de a ne prinde părul când suntem pe fugă. 

Împletitura sfoară (din două secțiuni), cunoscută și sub numele de "rope braid", continuă să fie una dintre cele mai populare împletituri de pe Instagram. Zeci de stiliști încarcă imagini cu acest look, încercând în același timp variante diferite în funcție de inspirație și de părul pe care lucrează. Retail jobs

Astăzi vă propun să încercăm împreună să realizăm împletitura sfoară laterală - poate fi făcută și pe părul mai scurt (de lungime medie sau chiar tuns bob), însă cu cât acesta este mai lung cu atât împletitură este mai spectaculoasă.

Singurul accesoriu de care avem nevoie este un elastic subțire în nuanța părului.

Cum se realizează împletitura sfoară:

Pasul1: Iei o șuviță de păr din zona bretonului și o împărți în două secțiuni egale. Adaugi secțiunea din față peste cealaltă.

Pasul2: Continui să repeți acest proces și, în timp ce coborî, adaugi șuvițe de păr laterale la cele două șuvițe principale.

Pasul3: În momentul în care ai adăugat tot părul rămas liber la cele două secțiuni, începi să răsucești șuvițele către dreapta și apoi să adaugi șuviță din dreapta peste șuviță din stânga. Când ajungi în zona vârfurilor prinzi cu un elastic subțire și tragi ușor de șuvițe pentru a obține mai mult volum.

Mai multe detalii urmăriți clipul de mai jos. Pe Instagram Cosânzene.ro găsiți cele mai frumoase împletituri și coafuri pentru orice ocazie.

Articole video recomandate

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri